BALLO-GUNNER v-a spart, am auzit!
A 3-a noastra rezerva de atacant imprumutat!![]()
De-aia nu luam atacant, ca la anu revine baiatu.
Si va sparge si-n CL, daca are loc de Jesus sau Nketiah.![]()
BALLO-GUNNER v-a spart, am auzit!
A 3-a noastra rezerva de atacant imprumutat!![]()
De-aia nu luam atacant, ca la anu revine baiatu.
Si va sparge si-n CL, daca are loc de Jesus sau Nketiah.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Daca nu ai un Verratti in echipa ... sa nu-ti cumperi. E foarte periculos baiatul asta.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
E idiot, nu e meci sa nu facă o greșeală mare sau un fault de țăran.
Desi sunt pe primul loc in cele 2 Farmers League, si vor lua campionatul in lipsa de altcineva...va fi derby-ul durerii Bayern - PSG...ambele merg f slab !
La fel ca si celalalt derby: Liverpool - Real
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Toata lumea a facut 1-1, si PeSeJaleu, si Lens si Marseille.
Doar ca Lens a avut meci in deplasare si greu, egaland pe final, avantaj Lens!
Lens si Rapid bat tot acasa si fac mereu egal in deplasare.
Zici ca s-au vorbit. Parlez vous de la Giuleshtinne?![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Am aflat de la domnul consul ca Reims este echipa care a inventat cornerul scurtde unde pana atunci toti aruncau basica in careu. Reims, care are mai multe finale de Sampion Lig decat Pesege. Si care are un antrenor belgian de 30 de ani, senzatie. Will Still, 6 draws, 6 wins, nula infrangeri 👍
Fara Mbappe si Neymar, PSG bate Toulouse cu 2-1.
Mi se pare solida echipa fara aia doi. Zici ca e Argentina. Totul pleaca de la Messi si toti muncesc pt el. Poate ca e o solutie sa treaca de Bayern asa si poate sa castige in sfarsit CL. Sa ia exemplul Argentinei![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Si Messi s-a accidentat!?![]()
Monaco 1 solist.![]()
Mda.
La meciul cu Monaco era clar ca PSG va baga echipa a doua, dar cu Bayern vom avea surprize ...![]()
Vad ca PSG are urmatoarea serie
Marseille-cupa, Monaco, Bayern, Lille si iar Marseille.
Fara ironii, chiar sunt curios daca din astea 5 meciuri pot scoate 1 victorie !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Antrenament lejer pt CL.
Mi-a placut Donna. Fara el scorul ar fi fost si mai impresionant.
Marseille castiga in deplasare si devine favorit la titlu nr 2 imediat dupa PSG.
Au deja 5 înfrângeri anul asta, mai mult decât în tot anul trecut.![]()
Exact ce ziceam, fara Mbappe, mortua est.
Alt sezon de CL ratat.![]()
Voi stiati ca Andrei Radu e portar la Auxerre? Eu nu stiam
Joaca acum contra Lyon.
PSG a condus cu 2-0 iar acum e 2-3 pt Lille![]()
Super Moderator
4-3 scor final.
Messi salveaza pe Galtier