De remarcat totusi fostele Yugoslavia. Croatia incurca serios Franta iar Muntenegru () si Bosnia se prezinta perfect.
De remarcat totusi fostele Yugoslavia. Croatia incurca serios Franta iar Muntenegru () si Bosnia se prezinta perfect.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Franta parca e campioana? Deci superioara
Da, pana acum Franta o tot batea pe Croatia de fiecare data. Este prima victorie a Croatiei in istorie si asta contra Frantei bis.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Croatia construieste frumos. Nu l-a luat nimeni la pulă pe Dalici, antrenor adus de la cămile de Suker, ca a pierdut meciuri in liga natiunilor, ori ca a facut un european mediocru. Numai la noi, buricele pamantului, se pun obiective fantasmagorice unui fotbal de tot căcatul. Ce s-au mai opărit țopârlanii de Haji si Memelușa, cand a zis Boloni ca nu avem valoare, iar obiectivul castigarii grupei e nerealist. A vuit feisbucul doua saptamani, au facut spume la gura vesnicii vopsitori si atarnatori ai fotbalului romanesc, toti opincarii, poporenii, ciurucurile, slugile si analistii pisdii.
Deschamps are 11 accidentati si a facut o echipa de Liga B. Ia ca a revenit Giroud
Franta :
Maignan - Clauss, Koundé, Varane (c), Badiashile, Mendy - Tchouaméni, Fofana - Griezmann - Mbappé, Giroud.
Austria :
Pentz - Trimmel, Lienhart, Wöber, Alaba (c) - Seiwald, Schlager, Sabitzer, Weimann - Arnautovic, Onisiwo.
Au trebuit sa lipseasca niste nulitati ca idiotul ala sa nimereasca echipa.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Sa fi retrogradat Franta in B era prea de tot. Kazahstan insa promoveaza in B, la fel si Turcia.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Franta inca nu e salvata. Trebuie sa bata maine in deplasare in Danemarca deoarece Austria joaca acasa cu Croatia si posibil sa castige.
Alte rezultate de remarcat Ucraina care a batut cu 5-0 in deplasare in Armenia si Italia care bate Anglia cu 1-0. Anglia e praf.
Ungaria aproape să câștige grupa aia infernală. Anglia s-a făcut de ras și a retrogradat în B. Nemții dezamagitori și ei. Nicio echipa europeana nu pare în formă bună, pare ca favoritele principale la mondial sunt Argentina și Brazilia.
CM-ul de anul asta nu se pune.![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Cat de mediocre pot fi Spania si Germania, ambele cu infrangeri acasa cu Elvetia si Ungaria ! De Anglia nici nu mai are rost sa vorbim !
Va fi fun sa vedem cine evita Belgia in optimi World Cup, din grupa cu Spania si Germania
======
Finala intre Ungaria si Italia va conta deoarce ambele echipe isi doresc acel Play-Off.
La fel si batalia de la distanta intre Croatia si Danemarca.
Portugalia nu pierde acasa cu Spania, iar Olanda e 99.9 % calificata.
=====
Btw...mi se pare socant cum a reusit Suedia sa ia 0/12 !!! cu Norvegia si Serbia !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Cat despre Mondial...din Europa, au sansa sa faca ceva Portugalia, Franta si poate Belgia...
Dar si eu cred ca cine castiga semifinala intre Brazilia si Argentina castiga World Cup-ul.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Bre, Serbia si Elvetia trimit acasa Brazilia din grupe, nu ii mai dati inainte cu semifinale si alte fantezii.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
number one
Brazilia are mulți mingicari care vor juca pentru ei, nu sunt o echipă legata. Eu sper sa iasă repede, dar totuși greu de crezut că nu vor trece de grupa aia.
Argentina nu a mai pierdut de 3 ani, dar ce ii drept nici nu a jucat multe meciuri cu echipe europene sa ne dam seama la ce nivel sunt. Totuși sper sa facă un turneu bun.
Daca nu-i convoaca pe cei 3 Gabrieli, Magalaes, Jesus si Martinelli plus Marquinios care tocmai ce-a dat gol in acest meci, sa nici nu iasa din grupe!![]()
Daca-i vor selectiona pe toti 4 insa.Fan aprins.
![]()
Niciodata nu mi-a placut Brazilia, dar cu astia 4 parca mi-e mai simpatica de-odata.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Moldova castiga in prelungiri, 2-0. Goluri marcate de Stana, ultimul un eurogol.
Eurogol, nume predestinat, hmm... ajunge la fcsb cu siguranta
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
Oier, Stînă, Ciobanu, mari jucatori pe care scouterii din Popesti i-au respins nejustificat, facându-se de cåcat inclusiv in ceea ce priveste simțul umorului 🤣
Danemaca :
Schmeichel (c) - Kristensen, Andersen, Christensen - Skov Olsen, Hojbjerg, Delaney, Maehle - Damsgaard, Dolberg, Eriksen.
Franta:
Areola - Upamecano, Saliba, Badiashile - Pavard, Tchouaméni, Camavinga, Mendy - Griezmann (c) - Giroud, Mbappé.
Din nou Giroud titular.
Franta condusa la pauza cu 2-0 si are noroc ca doar atat. Penibili la mijloc si aparare. Daca nu revin Pogba si Kante sau macar Rabiot, e jale.
E ok. Fofana e peste toti cei 3 mentionati mai sus.