Cica derby, da de unde...![]()
Sepsi - CS Universitatea
Voluntari - Gaz Metan
Clinceni - Farul
Rapid - UTA
Chindia - Mioveni
FCU Craiova - FC Arges
Dinamo - FCSB
CFR Cluj - Botosani
Primul meci al etapei se joaca vineri, 28 ianuarie, ora 20.00, iar ultimul meci care inchide etapa se joaca luni, 31 ianuarie, ora 20.00.
da,fain week-end,in Italia avem derby della Madonnina,la Miticia avem derby de la MadoGlina,spurkati vs rapandule...![]()
granita la Orsova!
Esti bine pus la punct cu programul italian, insa in liga 1 te anunt ca nu ai cele mai bune informatii (probabil nici intentii). Se joaca in soseaua voievodala Stefan cel mare si Sfant, deci spurkatii sunt oaspeti. Bine, ei sunt oaspeti in fiecare etapa, dar stramba din nas ca pisdele lu' Botezatu la putina iarba arsa cu azot si linia de 16 marcata cu aratura proaspata de primavara. Cred ca va fi un meci la discretia oaspetilor, buget de sute de milioane din retrocedari frauduloase si mismasuri cu terenuri. Totusi, Dinamo a transferat cativa jucatori de nivel liga 3 franceza, sper sa trosneasca cateva tibii, sa sara putina vopsea de pe gunoaiele din Leordeni. Obiectivul nostru ar trebui sa fie foarte clar: sa umplem ati-urile cu behaitoare. Sosocarii, bitmanii, garcile etc sa crape pe toptuare, ca dl lazarescu, daca sunt cretini
Last edited by Capitanu.Burcea; 28th January 2022 at 14:41.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
j'acquiesce...
am scris bine,Andrei?![]()
granita la Orsova!
Din ce ai scris reiese ca ar juca fc fotbal club cu csa talpan. Poate asta iti doresti. Chiar, ati incercat sa aduceti csa la Timisoara? Tot banlieue, tot echipa regionala cu 100 de suporteri, ii lipiti pe piept o carpa cu vulturul pleșuv cu bască si ii ziceti Poli, leat 1812![]()
Nu stiu daca Andrei te poate ajuta. De la el de pe balcon nu cred ca se pot vedea, eventual doar simti, olfactiv, decat spurcatii lui Banciu - aia din vechiul port
![]()
Cum e,s-a stabilit?
Cat?
14? 16? 18? 20? 22? 24?.........54?
De fapt ce conteaza?Atata largim liga cat sa cuprinda si pe cei fara de care nu se poate !
Intelegi Capitane?
Nu e nevoie sa marim liga, vor da faliment cate departamentale trebuieSigur ca liga ar fi mai atractiva cu echipe ca medias si clinceni. Mai ales clinceni. O echipa de traditie, muncitoreasca, careia i s-a facut vant in campionat dupa cateva despagubiri de la anrp.
Dar ca sa revenim. Nu va mai frustratiluati campionate, cupe! Pana acum nu va lasa Dinamo sa le castigati, astazi cine va impiedica? Mediocritatea, Letre Ispirescu, frustrarea
? De cand n-a mai dat consiliul municipal bani la fotbal v-ati dus pe pulă, timache! Dinamo ăsta ce va mai tine uniți, in rest sunteti vai de capul vostru!
Mai sunt cateva ore pana la meciul de retragere al hariciumbelor din liga 1!![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Baietii astia cred ca au meci cu tarfa de rotaru, slugitorul sau botosani. Imi pare rau sa le confirm ca mos craciun exista, pe multi nu o sa-i mai auzim vreo 3 saptamani. In functie de obraz, pe unii o sa ii auzim dupa o zi, ok![]()
![]()
Hai lasa ca esti in stare sa comentezi si la 3-0![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
maidanezii din haznaua aia au rezerve nebanuite de rautate cand joaca cu cea mai titrata echipa din fotbalul lui burleanu. dovada ca si ptr cufuritii din scaunul cu rotile suntem STEAUA BUCURESTI, cea mai titrata echipa din fotbalul lui burleanu.
batem cotetarii cu un gol din offside sau dintr un penalti usor acordat![]()
pana una alta joaca echipa cocalarilor brobzati din RO, condusa in primul mitan cu un bronzat eliminat. jale mare in satra numita digisport!![]()
aveam pretentii de la sefer.....
eu am pretentii la fluieras, penalti refuzat aradenilor
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
bronzatii arunca cu lebede din tribuna. dupa penalty refuzat a urmat si un gol anulat ptr aradeni. crapid cfr va ##### bronzatele!![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
jigodia era in apropiere, 6-7 m, cum mm sa nu vada. ciorditorii, cu largul concurs al jigodiei in negru, reusesc sa egaleze.
da drq sa il ia !
Libera La LAZIO !