Un meci foarte bun azi. Cine zice altceva, nu are dreptate. Din păcate, am pierdut. Chiper nu e în mana, intr-adevărPăcat este ca am fost asa aproape.
Un meci foarte bun azi. Cine zice altceva, nu are dreptate. Din păcate, am pierdut. Chiper nu e în mana, intr-adevărPăcat este ca am fost asa aproape.
Important e ca suntem eliminați și nu intram în top 10. Un meci pe alocuri bune cu un joc modest făcut de olandeze.
Antrenorul a gresit ca n-a bagat-o pe Hosu, prea prost, Dumanska n-a avut nici o treaba 1 vs 1.
Ca de obicei, ne kkm pe noi la final, am avut atacul la 30=... Suntem eliminati, datorita anternorului.
Asta am vrut sa zic, am avut noroc ca olandezele au fost in plop azi si tot am pierdut. Asa patesti daca n-ai antrenor si insista cu un portar care ia 5-6 goluri la rand de la o echipa ce nu e in forma. Nu poate fi schimba nici cum, evident. Dar el poate fi schimbat de pe banca oare?![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Eu nu ma refeream la scorul de ieri. Ma refeream strict la joc. Am remarcat jocul nostru îmbunătățit. Îmi place la nebunie Andreea Rotaru, da exact ce are echipa nevoie, puțin ritm și nivel crescut de pasare.
Sunt câteva fete în lot ce as vrea sa nu mai fie: Zamfirescu, Subțirica și poate și Ciuca momentan. Hosu peste Ciuca. Doi portari sunt suficienți în lot, al 3 lea poate sta acasă, în caz de evenimente nefericite.
Asa e, suntem eliminați, dar nu ma așteptăm să jucam asa aproape de Olanda, care vei vedea ajunge sa ia medalie.
Test Wester cică a declarat ca a auzit/văzut la time out schema de joc la ultimul atac al nostru și a pus apărătoarea centrale sa se apare la extrema...
Mai e și în echipa de club a lui.. unde el nu o prea folosește.
Eu nu cred ca ieri am pierdut din cauza sa totuși.
Sa țineți minte de RotaruNe va încânta cu evoluțiile sale sper mult timp.
A fost poveste meciul cu Norvegia. Acolo cred ca s-a jucat calificarea de fapt.
La inceput de meci tineam tare la scor si jocul era energic, rapid si inspirat. La un moment dat arbitrul a dat un galben ca avertisment sa se inceteze cu impingeri. Ce au facut ale noastre? Una dupa alta s-au pus pe impins adversare deci eliminari de doua ori la rand. 4 minute in inferioritate si scorul s-a dus la -7. Acolo s-a rupt filmul.
Am inceput cu joc telefonat, luat la tinta portarul si pase la adversar cand nu erau la arbitru de tusa sau direct in tribuna. Bazaliu nu mai nimerea poarta, Dumanska iesea din poarta ca sa fie ... usor pt adversaretc...
Daca tineam tare meciul ala si chiar daca pierdeam rezonabil, cu Olanda cred ca am fi castigat. In orice caz aveam soclu psihic pt un meci decisiv. Din pacate am intalnit Olanda in disperare si chiar daca se putea ceva, nu am avut rezervor mental.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Cand avem noi rezervor mental!? Nici macar vreun mic izvor.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Franta si ea a kkt-o pe ea bine de tot 9-6 min 22, 9-12 final de repriza.![]()
Cota 1.05 inainte de meci, deci nu un meci in care ar fi fost cat de cat echilibrat dinainte.
In ritmul asta nu mai cred ca e principalul pericol pentru Norvegia, ci Danemarca.
Pana la urma a batut cu mari emotii. Slabism in stare pura.![]()
Asa castiga Franta tot timpul.
Meciul turneului Suedia cu Norvegia. Meci egal și Suedia e în sferturi. Cu România se distrează. Finală între Norvegia și Țările de Jos. Norvegia obligată să câștige pentru ca olandezele au făcut azi golaveraj și stau mai bine la capitolul asta.
Superb meciul Norvegia - Suedia, si superba prestatia suedezelor.
Deci Suedia se califica, si Norvegia e obligata sa bata Olanda, si cred ca o va face...
Pe partea de sus: Franta, Russia, Norvegia si Suedia 99%
Jos, cam Danemarca si atat
Jalnica impartire.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Am pierdut ieri doar pe handicapatele astea de norvegience, am pus 2 nu X2 ca la alte meciuri de handbal in care au batut favoritii, c-am crezut ca nu-s retardate pe final. My bad!![]()
Mda...Pe partea de C+D, Danemarca cik avea meci de locul 1 cu GermaniaAu dat o diferenta dubla si au sfert cu Brazilia...
In timp ce una ca Suedia tb sa elimine Olanda in grupa, ptr a avea apoi sfert cu Franta.
Inca odata: dezgustatoarea diferenta intre A+B vs C+D...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Deci nu am bătut pe nimeni la turneul ăsta. Nu mai batem nicio echipa din top 10 mondial la momentul asta.
-11 vs Norvegia
-4 vs Suedia
-1 vs Olanda
Decent !![]()
Mie mi-au placut, au jucat cu inima cum demult nu am mai vazut desi miza era egala cu zero. Peste un an revine si Dedu si sper ca Neagu sa nu se retraga sa ne concentram pentru Olimpiada. Hai Romania!
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Per total, joc mai bun al echipei fata de ultimele 2 turnee finale. Un joc plăcut, colectiv, o atitudine pozitiva, de lupta și un vibe fresh. Antrenorii cu idei mai actuale de joc, sper sa rămână acolo în acest duo.
Remarc toată echipa ca a încercat, regret ca am jucat cu cele 3 mai bune din acest moment, dar asa prindem curaj și ne măsurăm, pentru a fi mai buni pe viitor. Am fost la un pas de a bate Olanda și am ținut aproape cu Suedia. Nu e un bilanț asa rău.
Evoluția cea mai buna pentru mine rămâne a Cristinei Laslo, urmata indeaproape de Crina, Rotaru si Dumanska.
Surpriza cea mai faina: Rotaru, un joc în viteza (printre putinele).
Alte surprize și sper sa rămână mult la nationala: Dindiligan, Harabagiu.
Evoluții decente, dar sub potential: Ostase(dar a avut și jocuri bune, sunt sigura ca va fi mai buna next time), Ilie(dar nu face apărare, greu sa stea mult pe teren), Bazaliu (accidentata ușor din pacate). Cele 3 sigur vor trage sa fie mai bune la următorul turneu.
Evoluții modeste: Zamfirescu, Subtirica. Din păcate eu nu le-as mai lua data viitoare. Nu avem nevoie de 3 pivoți, iar Polocoser poate juca f bine pe apărare în locul Mădălinei.
Polocoser s-a aparat foarte bine, îmi place, sper sa o mai ia.
Portari: Dumnaska clar prima opțiune, Hosu a doua.
Sper sa revină Cristina la echipa și sa ne batem la medalii în următorii 2-3 ani! Sunt optimista?! Eu sper ca realista![]()
Pai da Dedu nu mai stie handbal de cand e la Rapid?![]()
Aaa, e cu accidentari sau cu nasteri, am inteles.![]()
Figura comentatoru asta, cum tine cu oricine doar cu Norvegia nu.![]()
Smits asta e arma secreta, n-a bagat-o deloc in prima repriza, rupe in a 2-a.
Last edited by Johnny D; 13th December 2021 at 22:46.