Un meci slab in prima repriza pentru noi si la fel si ultimele 5 min. Nu inteleg de ce sunt asa deconcentrate. In fine, iau si partea buna. ExtremelePortaritele
O echipa tanara
![]()
Un meci slab in prima repriza pentru noi si la fel si ultimele 5 min. Nu inteleg de ce sunt asa deconcentrate. In fine, iau si partea buna. ExtremelePortaritele
O echipa tanara
![]()
Pariu sigur Norvegia 1 solist cu România, cotă 1,05. Pariază tu Johny.
Norvegia, Suedia și Țările de Jos de învață handbal, toate ne bat la minim 7 goluri.
Ce este drept, sunt cele mai in forma echipe, rup, joaca de placere, fara ratari, fara greseli, cu forta, rapiditate, tenacitate si zambet. Noi nu avem o echipa proasta, dar joaca cu trac.
Avem o echipa tânără, fără experienta. Și fără Neagu. Dacă jucam 2-3 ani în formula asta, posibil sa vina și rezultatele și sa ne batem din nou cu marile puteri din handbal. Acum nu e cazul.
In continuare scoruri jenante la acel mondial. Foarte proasta ideea cu 32 de echipe.
Noi ne-am facut datoria...dar acum vor urma 3 infrangeri la peste 7 goluri diferenta de la Norvegia, Olanda si Suedia, cum e si normal de altfel.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Ce frumos am jucat 20 min. Ni s-a taiat acolo cu acele eliminari si am inceput sa dam in portar apoi. Offf![]()
Acum ne da Norvegia clasa la ritmul de pasare...
Ratarea lui Rotaru de acum e imaginea esecului de azi. Fazele 1-1
Noi pierdem la -11 goluri.
Desi nu a fost dat la TV, pana acum sigur Olanda - Suedia e meciul turneului: 31-31 !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Ne bat si alea de nu sta mnica-n noi.
Nimic mai umilitor decat Olanda si Suedia sa aiba cota sub 1.10 cu tine... penibil.
Macar ne-am calificat, nu ca la fotbal!![]()
![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Eu ma oftic caci nu inteleg de unde atatea ratari in fata cu portarul. Eu cred ca tine si de concentrare. Nu puteam spera sa batem azi sub nicio forma, dar ma asteptam la -6 maxim. Mie imi place echipa asta de acum, regret totusi forma slaba a Biancai tocmai acum. Dar ma bucura jocul frumos al catorva jucatoare, Laslo si Dinca fiind cele mai sigure pe ele.
Vom pierde si cu cele doua, insa sper eu sa nu mai pierdem la 10 goluri..
Last edited by Johnny D; 8th December 2021 at 00:44.
Cat de aiurea că doar 2 echipe merg în sferturi din grupa asta. Norvegia, Suedia și Țările de Jos. Bine ca Spania s-a pus într-o grupa penibilă sa prindă sferturile.
O sa ne amețească Suedia și Țările de Jos cu ritmul de pasare. Handbal în viteza de mare clasa. Noi zici ca jucam în reluare asa pasam.
Da, pe partea de jos pe culoarul Spaniei e jenanta treaba.
Ok...inteleg ca organizezi si esti cap de serie. Dar sa te lase sa iti alegi si grupa, mi se pare prea exagerat.
Cred ca Suedia va rata sferturile...Olanda au multe goluri in fata.
Suedia are ghinion ca ultimul meci din grupa e Norvegia-Olanda. Daca pierd in meciul direct cu Norvegia, e posibil sa aiba parte de un mare X2 la Norvegia-Olanda.
Un lucru e cert, atat Suedia cat si Olanda sunt de jucat over la meciurile lor cu Kazahstan si Romania.
1.03 are Olanda cu noi, a scazut de la 1.04 ca ne supraestimasera initial.![]()
Ma asteptam macar la un 1.07 plm, asa de rusine pt ce-am insemnat. Ti-ai gasit.![]()
Enervant cat de prost joaca. Mai trebuie si putin creier la sportul asta...
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Respect azi pentru performanta.
De la cota 1.03 Oland si hai poate luam doar 7-8, am ajuns la o aruncare sa facem egal cu campioana mondiala.
Pacat de acele aruncari ale lui Chiper...
PS: Atat Russia cat si Olanda au evitat la super limita azi sa fie eliminate in grupa![]()