botosei,botosei
rupeti fasu la catei!
![]()
Voluntari - Mioveni
Rapid - Gaz Metan
Chindia - Farul
FCU Craiova - FCSB
Clinceni - FC Arges
Sepsi - UTA
Dinamo - Botosani
CFR Cluj - CS Universitatea
Primul meci al etapei se joaca vineri, 17 septembrie ora 18.., ir ultimul meci al etapei se joaca luni, 20 septembrie ora 21.00.
botosei,botosei
rupeti fasu la catei!
![]()
granita la Orsova!
Caine de mic!![]()
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
"Eu nu am avut niciodata probleme cu Steaua. Cel mai corect om din fotbal a fost Valentin Ceausescu. In acea perioada, dinamo facea cele mai mari mizerii, nu Steaua, cu toate povestile care se aud". Adrian Porumboiu, fost arbitru.
Dubel glumetzul.![]()
Suna fals.![]()
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Suna perfect. La cat de gloabe sunt pot lua chiar 8.
"Eu nu am avut niciodata probleme cu Steaua. Cel mai corect om din fotbal a fost Valentin Ceausescu. In acea perioada, dinamo facea cele mai mari mizerii, nu Steaua, cu toate povestile care se aud". Adrian Porumboiu, fost arbitru.
Bine Dubele, si eu sper sa termine in fata voastra in clasament, botoseii.![]()
Voluntari - Mioveni 1x&2+
Rapid - Gaz Metan 1
Chindia - Farul 2
FCU Craiova - FCSB GG
Clinceni - FC Arges 1x
Sepsi - UTA 1
Dinamo - Botosani 2
CFR Cluj - CS Universitatea GG
cota 189![]()
Last edited by Duba; 17th September 2021 at 15:23.
E acolo in fata voastra, pe 2, nu mai fa spume la gura.![]()
Ca nu da bine la poza de grup, cand iesi in societate, nu de alta.
In privat, poti umbla inspumat cat vrei!![]()
Nu ma, aia-i o o clona, o clona infiintata de sec00ristul Vasile Malureanu. Daca nu ma crezi sapa adanc si ai sa vezi ca am dreptate. Cat despre spume, nu ma trece pe numele tau.![]()
Ba te cred ca e o clona, aia de nu se numeste FC FCSB, deoarece o clona nu poate purta niciodata numele unui original, inspumatule!![]()
Noi avem emblema originala pe piept, asa cum o are Steaua din Liga a 2-a, numele scris sus Rapid, nici o problema.![]()
Bai, cât de trist trebuie sa fie Duba asta! Pai sa susții o echipa tânără care acum câteva etape a fost fututa de o echipa decedată! 😂😂
Il demite Varga pe Petrescu daca pierde cu CSU ?
Sumudica iese la atac: https://www.youtube.com/watch?v=bq40Qox3T_I
Last edited by iulian_1976; 17th September 2021 at 19:42.
[B]Gott würfelt nicht! [/B] Einstein.
Inceput retrogradant pentru inaripati.
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Nu am vazut inceputul. Au tinut stancutele un moment de reculegere pentru Petrica Cercel?
Incredibil, ce circar jalnic acest Yuri! Singur e spurkat după nume. 😂
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Socarez, Ioane?![]()