Noi suntem primii, voi sunteti ultimii. Ca de obicei.![]()
Rapid - Voluntari
FC Arges - Chindia
FCSB - Clinceni
Farul - Mioveni
Botosani - FCU Craiova
UTA - CFR Cluj
Gaz Metan - Sepsi
CSU Craiova - Dinamo
Primul meci se joaca vineri, 24 septembrie, ora 20.-- iar ultimul meci al etapei joaca luni,, 27 septembrie, ora 21.00.
Noi suntem primii, voi sunteti ultimii. Ca de obicei.![]()
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
In primul meci al etapei a X-a, Voluntari este, in opinia mea, si nu numai, clar favorita. Cum insa clona de sub pod s-a casatorit cu norocul in acest inceput de campionat, dar si cu arbitrajele favorabile, e posibil ca echipa infiintata de generalul de securitate Vasile Malureanu sa-si mai adauge un punctulet, poate chiar 3, daca, cum spuneam, arbitri isi vor face datoria.
Last edited by Duba; 24th September 2021 at 16:07.
"Eu nu am avut niciodata probleme cu Steaua. Cel mai corect om din fotbal a fost Valentin Ceausescu. In acea perioada, dinamo facea cele mai mari mizerii, nu Steaua, cu toate povestile care se aud". Adrian Porumboiu, fost arbitru.
Esti cretinoid de prima clasa, cu diploma atasata de gat.
1. Rapid e favorita la orice casa de pariuri, esti pe langa fenomen.
2. Rapid a fost dezavantajata grosolan in ultimele meciuri.
3. Esti cretin si roiezi = cretinoid.
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Numai un dobi ca tine poate spune ca echipa lui Vasile Malureanu a fost dezavantajata. Clona de sub pod e o echipa care se va bate cu mimamo la retrogradare daca nu va fi ajutata de arbitri, asa cum a fost in primele etape, inclusiv cu Steaua, cand rupatorii de tibii au fost lasati sa joace la intimidare, iar mizeriile in negru s-au facut ca nu observa faulturile violente.
"Eu nu am avut niciodata probleme cu Steaua. Cel mai corect om din fotbal a fost Valentin Ceausescu. In acea perioada, dinamo facea cele mai mari mizerii, nu Steaua, cu toate povestile care se aud". Adrian Porumboiu, fost arbitru.
Bine ca mai exista oameni ca asistentul Bîrdeº si Calin Ionuț, doua flori gingase ale arbitrajului care dau pomana milogilor in careu si vopsesc subnutriții poporeni, umilitii echipei de Div C din Hunedoara. 500 de lei are salariu baiatul care a aruncat coțofana in vinclul spurcatilor, ca sa vedeti cat de neputincioasa e echipa umilita de Tattybaev cand nu apeleaza la scalambaieli si branza.
Debut greu pt Chirila la Clinceni, primarul a promis inca de anul trecut ca vor fi slugi credincioase. Bine, nu mai sunt motoreta, godacul de Rusescu, care si-au batut pola de ifosele poporenilor, sa speram ca domnul primar isi va tine promisiunea si va da macar o bidinea janghinelor din Leordeni.
koaye grele
Iar a venit bãșina asta osificata sa ingurgiteze rahat cu polonicul. Asta cred ca e surescitat pt ca este egal la Brasov![]()
greu fara sapunaru .. un egal zic eu ca e pe cale sa se produca![]()
Libera La LAZIO !
Nu, a revenit Mitza Iosif!![]()
Ce mecla de caine are Balan!Acu cand il vazui cu cainele ala-n bratze mi-am dat seama ce bine seamana cei 2!
![]()
cu o floare nu faci primavara)
Libera La LAZIO !
Floare cu bulb.![]()
Suportera Irina, cea care a trimis scrisoarea deschisa a rapidistilor catre frf, lpf, usr, fsn, phare, onu, riga krypto si lapona enigel etc, e cine cred eu ca e?![]()
Ce face blackmattersii? Iar se sufoca?
Ioane, stai ca prostu cu tubul ala cu oxigen in spate![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Ce-i al lui, e pus deoparte...le cam ghiceste Duba, are gura spurcata
Fie sa renasca numai cel ce har,
are de-a renaste curatit prin jar.
fiind in trecere p'acilea aflai ca ciormoranii joaca la ora asta. scorul si minutul, va rog!
Au o unula sufocanta in gat. Deocamdata
Ionette sta ascuns in canal, de rusine. Se face ca repara nu stiu ce robineti![]()
reparara o pl, gurile rele spun ca ar fi fost disponibilizat.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Repara si el ce poate![]()
4 victorii consecutive voluntariul) se bate la campionat gata !
Libera La LAZIO !