Duminica 11 iulie, ora 22.00, Wembley
Duminica 11 iulie, ora 22.00, Wembley
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
La cum trag arbitrii cu Anglia, Italia ar trebui sa joace în 14 jucători. O mizerie de turneu dacă câștigă bețivanii.
It's coming home
Cum sa tii bai cu ladri astia de peste canal...
Forza Italia,da-le cu brexitu in cap!
granita la Orsova!
Nu meritau astia sa ajunga in finala. Sper sa le scoata italienii fotbalul din cap.
Dorinta mea este sa dea Kane 2-3 goluri si sa castige...ITALIA. Forza azzurri!
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
si eu vreau Italia.. nu am halit niciodata popoarele precum anglia,germani,austria,olanda astea belgia..
Libera La LAZIO !
eu pe Dinamo nu i-am halit niciodata...
granita la Orsova!
Vezi ca o sa-ti creasca nasul mare...
Ritchie Blackmore, Ian paice, John Lord, Jimmy Page, Robert Plant, David Coverdale, Brian May, David Ghilmour. Toti sunt englezi, deci, sa castige Anglia !
Si va castiga...
Fie sa renasca numai cel ce har,
are de-a renaste curatit prin jar.
Toata Europa va fi duminica cu Italia !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Corelli, Vivaldi, Frescobaldi, Enrico Rava, Puccini, Busoni, Enrico Morricone, Giancarlo Erra, Carlo Broschi, Franco Mussida, Frank Zappa by anchestry, Gianluigi Trovesi, samd. Deci, forza ragazzi, forza azzurri! Italia, Italia, Italia!!!
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Stiu pe cineva care n-ar ezita si ar pune Cristina Scabbia pe aceasta listă. Dar, ok, nu vreau sa anticipez, poate va si posta colegul
Sa inteleg ca are bulan cu o lacuna, fotbalistic, cum altfel, vorbind
Diamante Azzura Bovelli
https://www.youtube.com/watch?v=U46WtgUWeaI
Dezgustatoare Anglia cu acel penalty, dar mai dezgustatoare Italia cu tzuru-n poarta tot meciu cu Spania. Voi tine cu Anglia si raman la pronosticul meu: se va impune la penalty-uri pentru ca nimeni nu castiga la turneul asta de 2 ori la loterie.
Unde mai pui ca pe Wembley nu i-a batut nimeni in oficial in toata istoria lor.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Italia, da!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!