Arbitrii nu au dat penalty la Sterling acolo. Italia e impinsa de la spate
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Eu v-am zis ca Italia e slaba, al 2-lea meci in care nu conduce, al 2-lea meci pilaf. 1-0 Anglia si la casierie.
Nici nu e nevoie, ca n-au cu cine.
Pai se stia daca stii fotbal ca Italia e doar Chiesa. Restul sunt petarde, cea mai mare e Insigne care stie da gol doar cand echipa conduce, un fel de Cavani mai tehnic si mult mai mic.
Buna Dimineata!
Last edited by Johnny D; 11th July 2021 at 23:19.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Italia nu are un flacau sa aseze coțofana la vinclu de la 18 metri, central. O rusine cum bate tiganusul napoletan, zici ca e varianta chinezeasca a lu' Roby Baggio.
Hai cu un pronostic la scor.
Se termina 3-0 pt englezi. Finala asta seamana cu aia din mondial 1998 Franta - Brazilia. Franta a inscris repede, a confirmat in a doua repriza si a marcat pe final. Brazilia a dominat chinuit fara sa gaseasca solutia in fata unei echipe bine organizata si motivata sa tina de rezultat. Seamana leit
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Chiesa si restu.
I know because I'M BOTH!
Unde sunt jucatorii de la magica Sasuollo cand ai nevoie de ei?
bai vad bine sau se apara im 6 englezii..
Italienii s-au aparat in 14 in meciurile dezgustatoare in care au condus, dupa ce-au iesit din grupe. Ma unge pe suflet acest meci.
Mai ales cu Spania, tot meciul. V-am zis ca roata se-nvarte.
I know because I'M BOTH!
Prost sa fii, noroc ca esti.
Pronosticul meu dinainte de meci ramane: Anglia la penalty-uri.
I know because I'M BOTH!
gooooooooooooolllll gooooooooooooolllll gooooooooooooolllll
Paaaartz! S-a basit regina
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Nu mi-a iesit pronosticul
Englezii sunt ei francezi dar cam tarani
Last edited by Johnny D; 11th July 2021 at 23:32.
I know because I'M BOTH!
Hop hop hop ... englezii pe autostrada spre titlu si au pana de cauciuc
Cum se schimba o roata la Rolls-Royce?