Arbitrii nu au dat penalty la Sterling acolo. Italia e impinsa de la spate![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Eu v-am zis ca Italia e slaba, al 2-lea meci in care nu conduce, al 2-lea meci pilaf. 1-0 Anglia si la casierie.![]()
Nici nu e nevoie, ca n-au cu cine.![]()
Pai se stia daca stii fotbal ca Italia e doar Chiesa. Restul sunt petarde, cea mai mare e Insigne care stie da gol doar cand echipa conduce, un fel de Cavani mai tehnic si mult mai mic.![]()
Buna Dimineata!![]()
Last edited by Johnny D; 12th July 2021 at 00:19.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Italia nu are un flacau sa aseze coțofana la vinclu de la 18 metri, central. O rusine cum bate tiganusul napoletan, zici ca e varianta chinezeasca a lu' Roby Baggio.
Hai cu un pronostic la scor.
Se termina 3-0 pt englezi. Finala asta seamana cu aia din mondial 1998 Franta - Brazilia. Franta a inscris repede, a confirmat in a doua repriza si a marcat pe final. Brazilia a dominat chinuit fara sa gaseasca solutia in fata unei echipe bine organizata si motivata sa tina de rezultat. Seamana leit![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Chiesa si restu.![]()
I know because I'M BOTH!
Unde sunt jucatorii de la magica Sasuollo cand ai nevoie de ei?
bai vad bine sau se apara im 6 englezii..
Italienii s-au aparat in 14 in meciurile dezgustatoare in care au condus, dupa ce-au iesit din grupe. Ma unge pe suflet acest meci.![]()
Mai ales cu Spania, tot meciul. V-am zis ca roata se-nvarte.![]()
I know because I'M BOTH!
Prost sa fii, noroc ca esti.
Pronosticul meu dinainte de meci ramane: Anglia la penalty-uri.![]()
I know because I'M BOTH!
gooooooooooooolllll gooooooooooooolllll gooooooooooooolllll
Paaaartz! S-a basit regina![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Nu mi-a iesit pronosticul
Englezii sunt ei francezi dar cam tarani![]()
Last edited by Johnny D; 12th July 2021 at 00:32.
I know because I'M BOTH!
Hop hop hop ... englezii pe autostrada spre titlu si au pana de cauciuc
Cum se schimba o roata la Rolls-Royce?![]()