Di Lorenzo = gloaba.
Exista un live stream, sa ma pot uita pe masina?
vezi daca iti merge da deschide cu opera si sa ai addbloker activ ca nu iti merge altfel
Multumim luis enrike, multumim desamp. Doi cretini care au facilitat aceasta finala mizerabila. Se demostreaza inca o data, cei mai slabi antrenori ii gasesti la echipele nationale. Iata-l si pe revolutionarul Mancini cum a slobozit toata ostirea la cornerul din min 2, un adevarat Braveheart. Anglia da mingea, Italia nu o vrea, enjoy this shit.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
sincer iti dau dreptate.. ff slab meciul!
Immobile e degeaba pe teren, în loc sa stea între fundașii englezi, el coboară la mijloc și aglomerează aiurea tot jocul acolo. Se calcă pe picioare italienii la mijloc.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
cu toata echipa se apara astia ma..
Da, Anglia se apara. Asta au pregatit si se vede in compozitia echipei. Am impresia ca sunt surprinsi sa inscrie asa devreme.
Italienii sunt chiar imprastiati, curios. Cam panica in jocul lor.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
nu e panica.. sunt debusolati plus ii copleseste miza...
o mizerie de finala.. cred ca spania arata mai bine sau franta!
Libera La LAZIO !
Barella, Chiesa, Immobile, di Lorenzo, toti patru la mina baaa!
Si de la englezi, Mount la fel.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Mda.
Statistica modesta in prima repriza. Italienii au posesia si suturi la poarta 6-1. Suturi pe poarta 1-1.
tre sa schimbe ceva mancini neaparat!
Fl Tanase al englejilor mereu la datorie. Cersind.