Dupa o saptamana va putea sa iasa din depresie si selectionerul necalificat Mireille Rațoi si, intr-un interviu sfasietor acordat Ioanei Cosm(ic)a, va declara ca si noi, romanii, am ingenuncheat alaturi de campioana europeana
Dupa o saptamana va putea sa iasa din depresie si selectionerul necalificat Mireille Rațoi si, intr-un interviu sfasietor acordat Ioanei Cosm(ic)a, va declara ca si noi, romanii, am ingenuncheat alaturi de campioana europeana
englezii au castigat doar un campionat mondial,cu un gol absolut inexistent...au furat cu arbitri de parca erau Dinamo in vremea de glorie a lui don pircea mucescu,de dragul fotbalului,sper sa ajunga in finala cu italienii si sa ia un 2-0 sec chiar pe Wembley,la ei acasa...
granita la Orsova!
ar fii tragic sa ajunga danemarka....
Libera La LAZIO !
Pai, eu zic ca e bine. Mai bine furi ca englezii, decat sa ingenunchezi ca ei. Nu poti sa imprumuti cu ipocrizie orice de afara, tre sa fie ceva care sa ti se potrivesca tie si zonei. Iar pe romani furtul ii defineste, e sinonim cu acesta natie. Am imprumutat furtul si l-am perfectionat. Felicitari, Mircea Lucescu! Semnat, aceiasi prieteni de la Timisoara, care l-au ucis pe Ispirescu pt a-l inscauna pe Ioan Gură de Bască, zis Jakie. Intr-o perioda cand toti se alintau Ivan, nea Vanea, prof Ionescu a avut curajul nebun sa isi asume acest Jackie, mi se pare un gest de mare curaj
Hai ca divagam prea mult, dar e normal cand revedem prieteni dragi din vestul tarii
Mi s-a parut interesant ca nu a observat nimeni, dar Harry Kane a marcat 0 goluri in grupe, iar acum are 3. Ok, asta ati observat, nu sariti ca arsi. Da' ce v-a scapat, un anume Paolo Rossi, anul de grazie 1982, avea tot 0 dupa faza grupelor, pt a termina golgheter, cu 6 reusite. Da, e intersant, oare vom avea acelasi final nefericit? 😆
Tragic? Nu
Extraordinar, da. Echipa asta ar avea un destin iesit din comun. Dar nu prea ii vad sa se califice aici din mai multe motive. Principalul ar fi ca englezii joaca acasa si cu public deci greu de batut. Danezii trebuie sa produca un meci de top in acelasi timp cu englezii care trebuie sa-l rateze pe al lor.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
zic in perspectiva finalei.. e una sa vedem italia anglia si alta danemark!
Foden deși era văzut titular de drept înainte de turneu, de-abia a prins câteva minute în primul meci. Saka din nou titular.
Danezii cred ca pot înscrie, rămâne de văzut cum se vor apăra.
Nu prea sunt de acord. Au jucat cu aceeasi Croatie care a dus Spania in prelungiri, cu o Cehie care a scos dup-aia Olanda, cu o Ucraina care e cam de acelasi nivel cu Elvetia sau Austria, cu o Germanie care ce-i drept abia astepta sa scape de Löw, dar tocmai facuse praf Portugalia in grupe.. Iar acum vine Danemarca, care i-a batut anul trecut pe Wembley, iar de patru ani incoace a pierdut doar cu Belgia in meciuri normale.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
e cam ca meciul de ieri.. atacau spanioli încontinuu
Deci Anglia pierde la penalty
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Fabulos gol. Să-i vedem acum pe bețivani.
Istvan Kovacs: Nu văd niciun fel de ură interetnică. Văd doar ură față de sport în România. Am simțit că m-am întors în timp când am văzut bazinul Floreasca.
Primul gol din lovitura libera de la turneul asta. Chiar ziceau ca nu s-a mai intamplat de prin anii 70 sa nu se dea gol din lovitura libera la o editie Euro.
Fabulos Saka asta, nu stiu la ce echipa joaca dar taie ca prin branza aparerile adverse.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
ce autogol .... oricum slaba rau anglia!
Libera La LAZIO !
Si tot castiga trofeul. N-auzi, nu i-a batut nimeni pe Wembley vreodata!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
I-a derutat Southgate pe danezi mutandu-l pe Kane pe pozitia decarului dupa gol, era cat pe-aci sa-i mai iasa o pasa ca aia catre Saka inainte de pauza.
edit: Johnny, ultimii care i-au batut pe Wembley au fost fix danezii toamna trecuta.