Da, spaniolii incep sa accelereze. Si-au dat seama pana la urma ca acolo e buba.
Da, spaniolii incep sa accelereze. Si-au dat seama pana la urma ca acolo e buba.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Spania a bătut Italia la penalty-uri în 2008 in sferturi. Dacă se ajunge din nou la 11 m, parcă văd că tot Spania se califică.
e un plus donaruma... nu stiu dca trece spania..
Spania a castigat la penalty deja contra Elvetiei in sferturi dar cam chinuit. Au ratat acolo cateva ...
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
cel mai urat moment din lume asta e pt fotbalisti!
Va dati seama ca suporterii celor doua echipe sunt in prag de infarct
Si idiotu de Morata ii ingroapa, am fost sigur inca dinainte.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Mue la capsunari!
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Superb! Italia campioană, încă un pas! Morata...
va am spus ca e plus donaruma..
Ce penalty a putut sa bata Jorginho.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Indraznesc sa fac o predicite: Anglia castiga primul ei titlu european la panalty-uri! Deoarece, asa cum bne vedem, nimeni nu castiga 2 penalty-uri la rand.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
croatia la mondial cu danemark si cu rusia
ahaha,33 de meciuri fara infrangere,urmeaza perfizii din albion...
granita la Orsova!
Asa e fotbalul târfă, cateodata. Marea echipa ofensiva a italiei a trecut la munca silnica si si-a aratat fata hidoasa, boită cu căcat. Niciun argument pt calificare, transsexualii, efeminatii, broastele ciordesc locul in finala. Prea multa poezie strică, ce **** mea sa faci cu dani olmo si oyarzabal?! Daca Asensio nu a fost bun, joci cu muistii astia 2 si faci cadou jegurilor o finala europeana. Ba, ce farsa! Huooo!
Italia calificata dar ... daca privim statistica meciului, merita?