Rosul asta... Am in minte faulturi mai portocalii ca asta care daca de-abia au luat galben.
Rosul asta... Am in minte faulturi mai portocalii ca asta care daca de-abia au luat galben.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Era prea panica sa elimine Elvetia Franta si Spania, dupa ce jos ai in semifinale: Danemarca/Cehia
A venit inspirat acest rosu.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
meritat cartonasu
Libera La LAZIO !
Fiind implicat un arbitru englez, concluzia fireasca e prostie si mediocritate. In cazul lui Lahoz a fost o combinatie letala de prostie si aroganță.
Tocmai ai descris fotbalistul mileniului 3.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Oricum, impresionant Elvetia. Sa bagi in prelungiri si pe Franta si pe Spania la rand...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Azi se vor baga la drum inapoi spre Elvetia. Le-a ajuns.
I know because I'M BOTH!
Mi s-a părut corect cartonașul roșu. Sansa Elveției acum e sa ajungă la penalty-uri. La cât de prost bat spaniolii, ar fi favoriți acolo.
au fost slabi croatii insemana.. de nu au trecut de astia!
Libera La LAZIO !
Au gafat-o grav Spania, vreo 45 de min in 11 vs 10 si sa nu dai gol...
Probabil vor fi eliminati la penatyuri acum again.
Cum p_ula mea au luat croatii doua goluri in prelungiri cu ca_katii astia care daca au avut doua suturi periculoase in juma de ora, si 11 contra 10?
Johnny, acu transpiri bre?
Eu cand am vazut 5-3 in meciul ala, am crezut ca spaniolii s-au calificat la penalty-uri cu croatii, de aia ziceam ca e interesanta ironia dupa ce ratasera ultimele 5. Naaa, nici o emotie, astia din 5 n-au dat nici una, clar se califica lejer.
Si deja a dat dobitoocu in bara, 6 la rand. E gata din start.
I know because I'M BOTH!
Unai Simon e speranta mea.
Oricine e mai bun ca LOLris ce-i drept.
Dar n-am sperante cu spaniolii astia retardati. Salut!
Degeaba ai portar, daca ai jucatori care nu stiu executa penalty-uri.
Incredibil Unai Simon, repara inca o data retarzia colegilor!
I know because I'M BOTH!
Fabulos! Mai rar vezi echipa condusa de 2 ori la penalty-uri care sa se califice mai departe! Si panaramele de spanioli care ratasera 5 la rand!
Unai Simon. Atat.
Oier-zabalul nu rateaza.
Last edited by Johnny D; 2nd July 2021 at 21:47.
I know because I'M BOTH!
Mai bine ca a mers Spania, Elveția era leșinata în semifinale. La cum au bătut penalty-uri meritau ambele eliminate.
Asa asa ... sa vada si ei cum e
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
De-aia-i zice loterie, dragi colegi. Orice e posibil.
Chiar si Spania sa se califice. Multi au pierdut o gramada de bani aici cred. S-a pariat in prostie inainte de penalty-uri pe Elvetia, si under-dog si cu om mai putin, si impotriva astora de nu stiu marca din penalty. Ce pariu mai sigur sa vrei? Ei bine, loteria e loterie!
Si le-ar fi iesit, daca nu era Unai Simon. Mai sunt portari care scot panalty-uri cand scorul e egal, foarte rar sunt aia care scot cand echipa lor e in spate. E foarte greu sa faci asta, si omu a facut-o de 2 ori! Portar de Arsenal, as zice!
I know because I'M BOTH!
Schär si Akanji s-au ***** pe ei, ce diferenta intre ce au batut cu Franta si ce au batut acum. Greseala a fost insa a lui Petkovic, trebuia sa schimbe jucatorii, i-a lasat tot pe aceiasi. La Vargas era clar dinainte sa bata, ori ii iesea un Lacatus, ori o dadea in plopi.
La un penalty distanta de semifinale... Tot e ceva!
Au avut mare noroc spaniolii ca nu a fost De Gea in poarta ! Bine il schimbau in min 120 daca era
Respect Elvetia ptr ce au facut dar era cam mult sa trece de 2 ori la rand la penaltyuri....