Duminica, 27.06, 19:00, Puskas Arena.
Duminica, 27.06, 19:00, Puskas Arena.
Meci echilibrat. Olanda trece dar foarte dificil, parerea mea.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Cred ca o sa fie bine pentru Olanda, cehii joaca stereotip cu pasele, joaca cu centrari in careu la cap si niciuna nu functioneaza
sa bati Olanda asa.
De cealalta parte Olanda stie ce stiu cehii plus tehnica, tactica, nu cred ca cehii pot macar sa-i duca in prelungiri.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Mda.
Cehii in general au fotbal stereotip. Dar din cand in cand sunt performanti, si cand sunt performanti e greu de tot sa-i bati.
In turneul asta par destul de buni, chiar si cu stilul lor, deci vor pune probleme.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Si Cehia e echipa!?
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nu, numai Spania. Au 11 jucatori, au antrenori, au rezerve, s-au calificat in fazele eliminatorii. Ca UEFA vrea 24 de echipe, asta-i altceva. Olanda, favorita.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Spania da, e echipa, de locu 5-6 in Europa in acest moment!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Olanda...cap de serie: Ucraina )
Apoi traseu pana in semi: Cehia si winner dintre Danemarca si Wales !
Asa e cu bulanul....cand il ai, il ai pana la capat...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Olanda:
Stekelenburg - de Vrij, de Ligt, Blind - Dumfries, de Roon, Wijnaldum (c), de Jong, van Aanholt - Depay, Malen.
Cehia :
Vaclik - Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek - Holes, Soucek (c) - Masopust, Barak, Sevcik - Schick.
Mda. Complicat pt olandezi.
Cehii pot chiar produce o surpriza aici.
De Ligt i-a omorât pe olandezi. Ziceam și în grupe, fără experienta echipa asta a Olandei.
2-0! Kalas, jucator la Bristol, cel mai bun de pe teren. Ce inseamna Championship!
Last edited by miril; 27th June 2021 at 20:42.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Prostul de De Boer a băgat titularii cu Macedonia într-un meci fără miză, iar acum par leșinați olandezii. Sper sa fie demis!
Sunt surprins de scor,nu am urmarit meciul.
Nu cred ca este o problema de valoare colectiva, individuala ci o problema de antrenor cum pregatesti meciul.
Din statistica s-ar parea ca cehii au alergat mai mult, ieri am vazut italienii lati...
Gott würfelt nicht! Einstein.
Chiar inainte de eliminarea lui Ligt Olanda nu a gasit solutia in fata cehilor. O singura ocazie si aia mare de tot, Malen scapa singur cu portarul ceh dar nu reuseste sa-l dribleze.
Cehii solizi in aparare dar si eficace in atac. Parca stiam ca vor produce surpriza aici.
Pana acum, mai ales din privinta traseului si aceasta eliminare, Olanda umilita turneului: De Ligt si Malen si-au batut joc de coechipieri, de suporterii care au venit la Budapesta...
De Boer dupa 2-4 cu Turcia si acum rusinea cu Cehia tb sa fie clar demis.
ps: asa se intampla pana al urma cand in loc sa te gandesti la meci, o dai intr-una cu LGBT etc...
Bv Cehia !
Last edited by YoNuTzz; 28th June 2021 at 03:48.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Nu au mai avut timp si de fotbal, au fost ocupati sa de tuturor lectii de viata si note la trasul pe nas, economie si marșul curcubeului. Chiar nu-i regreta nimeni pe țaranii de jos, de la pravale baba.
Frank de Boer mazilit