Hrvatska
Spania
mai buna spania cei drept
Libera La LAZIO !
pacat.. daca tot au ajuns croatii pana aici .. macar la penalty sa duca meciu
Libera La LAZIO !
E drept. E corect. Dalic nu a avut ouă, dar e greu sa dai cu sapa in asa generatie memorabila. Se vor retrage ei singuri, ca elefantii din filmele indiene, cand se duc sa moară.
eh, ovo sad veci izgleda nemoguce. morata i olmo izbacili su nas na desnoj strani, oyarzabal je pobjegao vidi i brekalu, idealno mu dodao olmo i to je to....
parise, sa mi bag plan în forumul tau, vreau un ban amiabil
nu a avut ai dreptate.. dar ce sa faci .. cu apararea aia .. ca nu au atatea resurese si ei . uite de ex.. Lovren .. a insemnat 2 goluri azi ..
Libera La LAZIO !
De ratau acum ultimele 5 penalty-uri.
Asa e rasa umana, plina de ironii...
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
chiar imi pare rau de Hrv
Libera La LAZIO !
Da ce-are Farul cu Croatia? Ati avut multe nave croate in port?
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
I know because I'M BOTH!
Si pe tine te stiu croat de mic, bagi si 3 pomelnice asta seara.
Nici nu te mai uiti la meciuri 10 ani de năcaz!
Last edited by Johnny D; 28th June 2021 at 22:37.
I know because I'M BOTH!
sunt in cocediu, ionele. vazui meciul cu un grup de ciufuti care mi stricara bunatate de seara. la 3-3 un prostovan cat pe ce sa-si bata mujerea care, ca si mine, tinea cu slavii din sud. plm, concluzie de final, aparare de rahat a croatilor. mai este si bulanul porcesc, daca la reluare, in primul mitan de prelungiri, marcau poate ca la ora asta prostovanul pomenit mau sus sugea pla croatilor. asta ie, la 1-0 au avut si ei bulan...au murit frumos în prelungiri.
fie vb ntre noi, spanioloii meritau mai mult calificarea, discutam de fotbal, sport, in general cel mai bun castiga. partea buna, dpmdv, prostovanul amintit mai sus umplu masa cu de toate.
laku noci!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Bai da' ce de pasionati de orice, mai putin de Romania...
I know because I'M BOTH!
da a meritat spania. sincer parca la fiecare faza puteau da gol .. da sti ce ma bucura? ca uite au avut croatii doar 3 titulai de la 2018 ... restu Orsici ,Brekalo,1
Livakovic,Juranovic, Caleta-Car, Gvardiol etc toti jucatori noi .. si toti titulari la echipe bune.. deci Croatia.. are viitor zic eu !
Libera La LAZIO !