Printre simulari jenante si trageri de timp din min 30, campioana mondiala loveste cu un autogol frumos, imparabil, la vinclu. Cum ar spune colegii forumisti, ar fi marcat oricum un francez din mijocul careului![]()
Nu sunt convins, n-ai cum juca cu kktu ala de Bem-zeama in loc de Giroud. Cel mai inutil jucator de pe teren dupa LOLris.![]()
Auzi la ala bah in studio la Jiji TV, ca i-a placut Bem-zeama!
Ce dracu i-a placut, cum da din buci fara minge!?![]()
Cum il cheama pe supercunoscatoru asta? Ca am uitat.![]()
Narcis...ist, e clar.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Prostul ãla de Lloris trage de timp din min. 30. În rest a fost repriza lui Pogba.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Dupa mine, Kroos si Gündogan n-au ce cauta impreuna pe teren. Ori-ori. L-as scoate pe unul, Kimmich la mijloc, Sane pe dreapta in locul lui.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Dar nici unul nu e atat de inutil ca si Bem-zeama! Si astia o beau!![]()
Ia c-a facut ceva.Degeaba, dar a facut.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Mbappe. Salut.
Offside de fapt. Ar fi fost salut, asa, game on.
Cum zic francezii la game on? Jeux avanse?![]()
Intre timp, Bem-zeama foarte bun, pacat ca inutil.
Giroud pe de alta parte foarte slab, dar da gol.![]()
I know because I'M BOTH!
Nu am vazut in viata mea Franta sa se apere asa jos. Mai italieni ca italienii![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ar fi tare daca s-ar apara sus si-ar ataca jos!![]()
Germania totusi joaca acasa, e normal sa mai bage si autocarul.
Last edited by Johnny D; 16th June 2021 at 00:32.
I know because I'M BOTH!
Johnny, pe limba ta...adica se apara retras in 20 metri. Toti.
E de nevazut ca Franta sa blocheze in asa hal. De obicei propun un joc deschis in alternanta chiar daca vor sa tina de rezultat.
Mbappe Bolt!![]()
I know because I'M BOTH!
Baaaaiii ... a fost penalty la Mbappe acoolo. S-a vazut de pe Luna
Si eu zic c-a fost, dar arbitrajul a fost mereu pentru gazde.
I-a ciupit usor picioru pe urma a ciupit mingea. A fost greu de dat.
De-ar fi fost 1-0 in loc de 0-1 ar fi dat poate si s-ar fi analizat la VAR. Asa, gazdele conduse, pe final, greu de dat.
N-a, c-a inchis Mbappe cu piciorul lu Bem-zeama.![]()
Sau nu, iar offside?![]()
Phiew ce m-am speriat, Bem-zeama ramane inutil!![]()
Last edited by Johnny D; 16th June 2021 at 00:42.
I know because I'M BOTH!
De speriat Franta, ptr restul !
Il urasc pe Pogba, dar omul cand vrea e epic ! De Kante sau Mbappe nici nu mai are rost sa vorbim.
Si oamenii au numai vedete pe banca si nu baga pe nimeni)
La turneul asta, doar Franta poate opri Franta...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Fuck ceva pe VAR'ul orbilor deoarece era penalty iar acum dau offside la golul lui Benzema.
Arbitraj de casa KKT. Ideea lui Platini![]()
Stai flexat ca tot 3p si tot castigatori de grupa sunteti!! Ho!
Germania da cu Portugalia de pamant pentru locul 2, m-am saturat de Ronaldo team si restu pe aparare.
Iar voi, voi iar ii bateti, razbunare pentru finala aia de kkt de acu 4 ani. 5 ani de fapt, ca acu suntem la Euro 2021 nu 2020. Asta cu Euro 2020 e retarzie pura, e ca si cum as scoate eu acuma o ordonanta de guvern si-as zice ca e din 2020.Ce mitocanie.
I know because I'M BOTH!