La ce observ Ungaria joaca foarte bine, au crescut mult, pot sa afirm ca sunt peste noi la ora actuala.
Nu prea inteleg de ce portughezii joaca pe sus stau foarte bine aerian ungurii.
La ce observ Ungaria joaca foarte bine, au crescut mult, pot sa afirm ca sunt peste noi la ora actuala.
Nu prea inteleg de ce portughezii joaca pe sus stau foarte bine aerian ungurii.
Gott würfelt nicht! Einstein.
...ce contraatac ungurii
Peste noi sunt, dar aici vor pierde la scor toate meciurile. Va conta și golaverajul. Portugalia a ieșit bine cu +3.
Meciul a fost decis de doua devieri cu sansa, ungurii au jucat foarte bine, mai multe greseli au facut suedezii ieri decat ungurii.
Fotbalul are si meciuri de genul, nu este o surpriza.
Apoi sa nu uitam de Szoboszlai, el a calificat Ungaria la acest Euro.
Sincer au fost cam pedepsiti ungurii, nemeritat scor.
Cum a putut sa joace Rafa bai frate in ultimele 10 minute! Assist la primul gol, a scos penalty-ul, a facut dublul 1-2 ala din care Ronaldo l-a marcat pe al treilea. N-ar fi o minune sa-l lase pe banca pe unul din marii Bernardo Silva / Bruno Fernandes.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Franta :
Lloris (c) - Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez - Pogba, Kanté, Rabiot - Griezmann, Benzema, Mbappé.
Germania:
Neuer (c) - Ginter, Hummels, Rüdiger - Kimmich, Gündogan, Kroos, Gosens - Müller, Gnabry, Havertz.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Franta 4-3-1-2 stilul lui Radoi
Germania o sa joace cu 5 pe fund cu Gnabry in centru banuiesc...
Arata bine de tot Franta. Si cred ca va juca excelent pana in min 80 ... cand va intra Giroud sa marcheze totusi
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Kimmich pe dreapta sa le faca loc lui Gündogan si Kroos. Fara Werner. Müller!
unguri doar cu prezenta o sa fie.. nu stiu daca pot avea pretentii la calificare...
Libera La LAZIO !
Bai ce a dat-o Portugalia pe final...Bravo !
La ce panarame de echipe si grupe sunt la acest Euro, chiar ar fi pacat ca locul 3 din grupa mortii sa nu mearga mai departe.
Asa, daca toate bat Ungaria, au o sansa !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Putem sa vorbim si de pasa aia geniala a lui Pogba?
Putem. Dar si de portarul ala ce n-are ce cauta la Franta.
Cand il vad acolo, ma tem sa nu treaca mingea de zid.
Pacat de echipa, ca-i asa buna, sa nu vrea sa schimbe carpa din poarta.
E cam ca si cum l-ai juca pe Benzema 42 de minute si apoi sa-l bagi pe Giroud in locul lui care-ti da mereu gol, cum fu la ultimul meci. Benzema imi aduce aminte de regula U21 cu 2 jucatori din Romania.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Din solba cu bunatati, maxima zilei: imi place mult Germania, mai putin cand joaca cu Franta! Pai cred ca sunt 2 limbi cum rar ai vazut mai opozabile. Cand aud germanii un juju, kuku, baningu, imediat intra in vrie si nu mai stiu de ei. Pe cand la francezi, ca de obicei, nici ca le pasa ce vorbesc ceilalti.
I know because I'M BOTH!
Klar
Kante este cel mai bun jucator din lume azi. Trebuie sa ia Ballon d'Or
kLar, nu mai bine ne spui cu ce-ai stropit golul frantujilor