Isak asta e scula.
Isak asta e scula.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Asta da ocazie, Isak mai fin la dribling decat Mbappé
Gott würfelt nicht! Einstein.
Daca confirma la Euro sa vezi ce contract isi ofera !!! Parca vad un PSG sa-i propuna ceva de genul 30 milioane pe an
Last edited by delaparis; 14th June 2021 at 23:34.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
A scos 3 jucatori din joc cu precizarea ca era intors cu spatele la poarta adversa si a mai dat si o pasa exacta, mai mult
de atat!? ...
Antrenorului nu i-a placut, l-a schimbat un pic dup-aia.
L-au schimbat de neinteles antrenorii astia, asta era piesa principala...
Da, total aiurea. Sau poate sunt motive pe care nu le stim. Accidentat lejer?
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pase exacte pana acum:
1. Laporte
2. Alba
3. P Torres
4. Koke
5. Suedia
Pe Laporte nu l-a dorit Deschamps la nationala. Spania i-a oferit ocazia sa joace la Euro si cred ca bine a facut. La francezi Varane nu e in forma si Kimpembe e ezitant. Lenglet e rezerva si tare cred ca Laporte ar fi fost o solutie de top ...
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nu vrea sa intre pt spanioli, asta e ...
Si Johnny pierde bani iar
Am pierdut deja pe carpa aia de Sinner care a avut 4-0 primul set, 5-3 setul 2, PE IARBA, si a pierdut 0-2 la seturi cu un nimuric inexistent. Blat pe fata, ar trebui sa faca inchisoare gunoiu. Acum vreau sa nu-mi iasa si meciul 2, sa nu pierd doar pe un meci. Sunt suedez de mic!
Si aveam si Spania da gol ca avea cota 1.10, in loc de 1.09 la fara egal 1, ca nu poti pune cota marita la 1.09. Acum stim de ce nu se joaca pe goluri, ci cu asigurare la egal, da-le dreku de cote marite, important e sa nu ai o cota de 0 acolo.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nu mi-a placut Suedia dupa iesirea lui Isak adica cum a procedat antrenorul, Spania echipa de ratangii...
De cand s-a retras David Villa, n-au avut un atacant decent, si nici n-au castigat nimic. Inainte l-au avut pe Raul, dar tot n-au castigat nimic.
David Villa a fost viata lor, cel mai underrated jucator din istoria Spaniei. Trebuiau sa-i faca 20 de statui daca Gugustiucu de Raul are 10.
Nu stiu ce-a facut Aguero la viata lui, dar nici nu miroase a jucator pt Argentina pe langa ce-a fost David Villa pt Spania, desi erau de acelasi profil, in nationale oarecum de acelasi profil, ce vorbesc aceeasi limba.
Last edited by Johnny D; 15th June 2021 at 00:35.
I know because I'M BOTH!
Totusi parca am luat 4 de la spanioli si mai puteam primi
Ce tot vorbesti acolo, Johnny?