Cum puii mei a putut chiorul ala de Kovacs sa dea golul? Pandev a fost faultat clar..
Cum puii mei a putut chiorul ala de Kovacs sa dea golul? Pandev a fost faultat clar..
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Doar 2 jucători. Italia a odihnit 8 titulari.
Austria a făcut o repriză fabuloasă, putea fi 4-0 lejer dacă Arnautovic știa sa finalizeze o fază. Ucraina în schimb arata groaznic. Enorm de multe pase greșite.
In schimb, a doua repriza a fost tortura pura, Ucraina ataca la fel de neputincios cum am atacat noi in barajul ala cu Islanda, austriecii s-au rezumat sa-i lase sa joace prost. Mda, ma asteptam la mai mult la ai lui Shevchenko.
Ucraina are 3p si golaveraj 4-5, inca are sanse de calificare. Finlanda ar fi sub ea daca pierde (acum golaveraj 1-1), Slovacia sau Spania la fel daca nu fac egal si Polonia nu castiga, Croatia daca face egal, Portugalia daca pierde la 3 goluri...
Ucraina s-a molipsit de la noi, ambele in galben.
Noi cum ne-am bagat **** in meciul decisiv din 2008 cu Olanda in vacanta si cu Albania in 2016, asa au clacat si ei azi degeaba cu Austria..
Nu au ce cauta in optimi...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Legenda spune ca Ion a pus totul pe Ucraina
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Absolut nimic nu a jucat Ucraina. Au ceva șanse de calificare și asa cu doar 3 puncte. Totuși la cum s-a prezentat azi nu ar merita calificarea.
Gini Wijnaldum are mai multe goluri ca Franta si Anglia... luate impreuna.
Exclus, doar daca pierde Spania si Croația face egal si polonia nu bate. deci, ce mai, sint raus.
Jucatorii de tenis se impart in doua categorii, PETE SAMPRAS si restul.
Plicticoase meciurile astea din etapa 3 in grupe ca de obicei. Cei care trebuie sa castige fac pe ei. Cei care trebuie sa tina de rezultat inchid totul iar cei calificati deja pun echipa a doua.
Exceptie Olanda azi care a jucat cu titularii.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Se numesc cochilii nu casi!
Uite asa au aparut limacsii
Andrei, ai ingenuncheat inaintea meciului sau doar te lamentezi fara fond?
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Ucraina a jucat prost nu neaparat Austria a rupt gura targului.
Sa vedem daca Danemarca se scoate
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Sport Legend
Sport Legend