1-0 Finlanda.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Meciul s-a reluat si Finlanda tocmai a inscris si are 1-0. Pohjanpalo. min 60.
Al doilea meci din grupa va incepe in curand.
Belgia :
Courtois - Alderweireld, Boyata, Vertonghen (c) - Castagne, Tielemans, Dendoncker, Carrasco - Mertens, Lukaku, T. Hazard.
Rusia :
Shunin - Barinov, Dzhikiya, Semenov - Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Kuzyaev - Zhirkov, Golovin - Dzyuba (c).
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
da cine mai are chef de fotbal in danemark finlanda? daca se int ceva .. cred ca danezii se retrageau !
Libera La LAZIO !
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
A lu Kaku ala nu discuta cu ei. Belgia isi bate joc de toata lumea aici.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Victorie istorica a Finlandei, nu mai batusera Danemarca din 1966.
Apararea Rusiei arata rau de tot, 2-0 deja.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Va fi bataie intre 3 echipe slabe pe locurile 2-3.
Finlanda este in pole position!
Si Romania ar fi avut sanse aici, de ce nu? De locul 4.
Am ajuns si la Finlanda sa ne uitam de jos. Penibil.
I know because I'M BOTH!
Capitane, meciul ala de 2-0 ti se pare un reper de semnalat in istoria nationalei sau esti idol Bogdan Stancu ?
Probabil esti prea tanar sa-ti amintesti de un Dumitrache si de un 9-0 de prin 73...
satmareanu, sames, mircea sandu, marcu, deleanu, dudu georgescu, parca si rica raducanu. cei mai cunoscuri pentru ionel care nici pe teava nu era atunci.
Rusii, mai slabi decat credeam. Au noroc ca danezii sunt demoralizati.
Cat ptr Danemarca, vrb strict fotbalistic, pacat...Vor lua probabil 0/9 desi joaca toate meciurile acasa.
Asa e cand e sa se aleaga praful...Azi cazul Eriksen + ocazii 23-1 plus penalty ratat si scor final 0-1 cu cea mai slaba din grupa...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Mda nu avem nici un reper in caz ca nu exista momentul Kosice cand au iesit din schema cativa jucatori, nici nu eram calificati la mondiale in '94.
Cand era arie de selectie asa cum spun unii sa motiveze valoarea intre 1970 si 1984, 14 ani am stat acasa, sa spunem merci am fost la Euro 2016.
In cazul ca aplicam modelul normal este posibil sa ne ne mai calificam pana in 2030
Gott würfelt nicht! Einstein.
Au mai marcat Mircea Sandu, doua si un anume Dudu Georgescu. O tempora! Imi pare rau pentru Christian, un jucator exemplar, dar si pentru coechipierii lui, cum s-a mai spus mai sus, demoralizati. Sper ca Danemarca sa si revina cu Rusia si Belgia. Daca iau patru puncte mai este speranta, la sase, ca si calificata, asta daca-i bate pe belgieni, greu dar nu si imposibil.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Intri o data la 9 ani pe forum - nu ca ai pierde ceva- si vrei sa dezlegi rebo eliptic anagramat ca patronul de la Mostistea Nu trebuie sa explic nimic, dar fara un background al userilor se pierde mult din tâlcul postarilor.
Asa, bun, nu stiu ce resort ar impinge pe cineva sa vada un clasico Danemarca - Finlanda la un european, dar multa lume o face si incurajeaza aceasta gainarie numita CE, cu 7 echipe gazda si 7 venite sa mimeze fotbal si reformă federala.
Imi pare rau pt Eriksen si imi scot basca in fața sistemului medical danez, care produce viață - nu moarte, ca al nostru.
I know because I'M BOTH!
Cand generalul Dragnea a ordonat sa dam multe finlandezilor (bautura, femei, goluri) a fost o mare victorie a nationalei. Cand generalul Postelnicu a ordonat sa dam multe pt gheata de aur a fost magarie. Dubla masura ne omoara pe noi, rumanii
Danemarca :
Schmeichel - Kjaer (c), Christensen, Vestergaard - Wass, Hojbjerg, Delaney, Maehle - Poulsen, Damsgaard, Braithwaite.
Belgia:
Courtois - Alderweireld, Denayer, Vertonghen (c) - Meunier, Tielemans, Dendoncker, T. Hazard - Mertens, Lukaku, Carrasco.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu se lasa danezii.
I know because I'M BOTH!
Din pacate pentru ei, nu joaca in meciul care trebuie.
I know because I'M BOTH!