Slaba rau si grupa asta...Elvetia are sanse mari sa mearga cu 4 puncte mai departe.
Turcia e out...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
toti spunem de slab.. dar mondialul a fost cu mult mai slab ca europeanu ....
Libera La LAZIO !
Da.
Elvetia are capacitatea sa bata Turcia din ce am vazut. Doar ca trebuie sa joace fotbal aplicat, nu ce am vazut contra Italiei. Acolo a fost o bataie de joc. Nu inteleg ce s-a intamplat. Elvetia a intrat in teren de parca erau grabiti sa se termine meciul si Italia sa castige. Nu au propus nimic in afara de 5 minute la inceput de repriza a doua.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Intr-un meci care ar fi printre cele slabe pana si in liga natiunilor, Garet Beil a facut un penalty in stilul marelui golgheter fl tanase si a executat ca Andreas Nepomuceno Mihaiu. Dar chiar si asa ramne singurul fotbalist din grupa, daca scoatem din ecuatie Italia.
Italia:Tara Galilor ar trebui sa fie unul dintre cele mai faine intalniri...
Gott würfelt nicht! Einstein.
Si legenda Benficai marcheaza!![]()
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
V-am zis Elvetia > Turcia care s-a facut de kkt aici.
A venit Delapul, da, a fost si el de acord!![]()
Last edited by Johnny D; 20th June 2021 at 20:17.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
N-or sta turcii chiar rau pe tranzitia pozitiva, dar apararea lor imi aminteste de Romania.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Ce gol Shaqiri !!!
Si da si Shaqiri un mega-gol...
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Si nu da de unde e mai simplu, cu 3-0 aveau sanse mari de locu 2.
Auzi la retardatu ala de comentator, toate statisticile inainte de meci o dadeau favorita pe Turcia! Bai retardatule, uita-te pe flashscore, Elvetia 1.65, Turcia 5.00!Prost, da prost rau...
I know because I'M BOTH!
Elveția mai are nevoie sa înscrie goluri sau sa dea Italia încă 2.
Comentează bine astia 2 la sporc.ro
Mai putin cand zici ca toate statisticile o dadeau favorita pe Turcia.![]()
I know because I'M BOTH!
Omu a spus laiv c-a luat palmaresul istoric si suma cotelor de pe transfermarkt. O fi o greșeala, dar mi s-a parut super uman comentariul. Cumva aduce cu ala de la ciclism de pe europrost, gen chibiti la o bere pe canapea in fata teveului.
Bine Tara Galilor a luat gol din pozitionare, nu se sta in linie cand se centreaza foarte de aproape si din lateral
Sper sa se califce Tara Galilor![]()
Tara Galilor calificata pe merit![]()
![]()