goooool
1-1 Tara eGalilor!
Am stiut eu dc joc doar X2 la SC pe Elvetia!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
nu halesc elvetia franta germania .. andglia astea
Libera La LAZIO !
Moore in pur stil britanic
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
nu inteleg .. asta cu tara galilor.. tot anglia e.. pt ce trebuiau sa aibe nationala ?!
Libera La LAZIO !
Snobism britanic.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Cum sa fie Anglia ? E in UK dar nu e Anglia
VAR, VAR, Vaii...
I know because I'M BOTH!
A fost offside .... un cm
E a cincea oara in ultimul an cand Elvetia marcheaza primul gol si nu castiga. Petkovic si schimbarea lui de *****, scoaterea lui Shaqiri a rupt mijlocul.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Doua echipe modeste, care fac doar simplu act de prezenta.
Din ce am vazut rezumatul Italia:Turcia primul gol un autogol, apoi italienii nu imi par exacti la poarta, multe suturi pe langa in tribuna, au un cuplu de fundasi centrali de calitate si altceva
nimic deosebit.
Nici meciul de astazi nu l-am vazut, de la Elvetia nu am asteptari, eram curios cum joaca Tara Galilor...
Last edited by iulian_1976; 12th June 2021 at 18:48.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Daca nu era autogol era gol, Immobile. Fundasul turc a facut un efort disperat sa impiedice balonul care altfel ajungea la Immobile, singur cu poarta goala.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Poarta nu era goala, erau portarul si fundasul care a bagat-o in poarta.
Mingea a fost trimisa la seminaltime, poate ca marca, poate ca nu, el avea nevoie de minim o preluare sa marcheze.
Gott würfelt nicht! Einstein.
La prima vedere grupa Italiei parea un pic mai dificila. In realitate este slaba, toate celelalte 3 fiind mediocre rau...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Joaca insular. Deviza e "hai sa centram pe Moore". Cu Elvetia le-a iesit. Cu Italia si Turcia n-o sa le mai iasa.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
M-a scarbit inca o data solidaritatea asta ipocrita (cu cine? cu ce? de ce?), fara complicatii, de a ingenunchea a elvetienilor. Pana la urma macar au fost constanti, au fost solidari si pe tabela cu o echipa de cămile cocoșate. Si daca venea Wrexam, si daca au venit astia, tot acelasi fotbal il prestau. O mizerie.
Si totusi se califica, si noi nu. Poate ne trebuie si noua un fotbal din asta, ca nici macar de mizerie nu mai suntem.
I know because I'M BOTH!
Nu mai suntem, pt ca steaua, Dinamo, ceausescu si postelnicu s-au dus in cap. Un sistem imoral, dar productiv - din aceasta dilema nu pot iesi . Restul a facut gura palnie ca vai, comunistii, scheau-scheau, nu ne lasa sa facem căcuța in pampers. Si au facut pe muortii lor, au dus coieficientul sub Belarus si Azerbaigean. Uraaa, uraaa!