Cred ca pana aici le-a fost argesenilor. 11 etape fara infrangere. Marsul triumfal va fi stopat de ardeleni.
Dinamo - Viitorul
Gaz Metan - UTA
Clinceni - Astra
Chindia - U Craiova
Hermannstadt - Sepsi
Botosani - FCSB
Poli Iasi - Voluntari
CFR Cluj - FC Arges
Primul meci al etapei se joaca vineri, 26 februarie, ora 20.30, iar ultimul meci al etapei se joaca luni, 1 martie, ora 20.30.
Cred ca pana aici le-a fost argesenilor. 11 etape fara infrangere. Marsul triumfal va fi stopat de ardeleni.
Ar fi si cazu, au dat de dracu.![]()
Tut stelisti de mic!
Incredibil, iar joaca bozgorii dupa noi. Si etapa 24 si 25.
Ultima oara cand am jucat noi dupa ei a fost etapa 17. E deja a 8-a etapa la rand in care joaca dupa noi. Ai dracu bozgori, nu stiu pe unde sa mai fure si cum.
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €žtatucul politiei politice ceausiste€
Pai e mai simplu sa joci inainte, dupa mereu ai presiune ori sa egalezi, ori sa treci in fata. De-aia au si clacat sa treaca in fata de fiecare data cand au avut ocazia, doar de ramas langa sau apropiat n-au simtit presiune. Ar fi cazu sa mai treaca presiunea asta si pe voi, dar nu vrea. Nu mai stiti pe unde sa mai furati si cum.![]()
Tut stelisti de mic!
https://en.wikipedia.org/wiki/Disgrace_of_Gij%C3%B3n
E un avantaj clar sa joci ultimul cand deja stii rezultatul adversarilor.
Lucru stiut de zeci de ani si impotriva caruia s-au luat masuri in toate campionatele, pana si la Cupa Mondiala.
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €žtatucul politiei politice ceausiste€
Uneori poate fi un dezavantaj.
Eh, ce zici tu e valabil doar la ultima etapa, de aceea si ultima etapa se joaca toate simultan. Cand sunt multe etape pana la final, e o presiune sa stii de ce rezultat ai nevoie.
Gol CFR, era si cazu dupa 2 meciuri in care fu echipa clar mai buna dar numa nu intra mingea aia in poarta. Si uite, nu intamplator acum intra cand nu e presiunea primului loc cum fu etapa trecuta. A depasi un baraj mental de a trece pe primu loc nu e usor, daca CFR ar fi jucat prima etapa trecuta, cred c-ar fi invins tocmai ca n-ar fi stiut daca trece sau nu pe primu loc prin acel rezultat, la finele etapei.![]()
Bine, astea-s pure speculatii, dar e posibil sa fie ceva adevar acolo.
Tut stelisti de mic!
Si guzunoii copiati alb-rosii de fcsb s-au bagat toti pe la vizuinele lor.![]()
Tut stelisti de mic!
Doiula! Se pare ca avem si prima echipa calificata in play out!
Rasii baaaaaa![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
LAZIALE
vadim cred ca tine cu dinamo.. 0 0 ramasese scorul la pauză)
Libera La LAZIO !
Pai si nu sunt in pericol de retrogradare?![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Voi vedeti pe ce thd scrieti?
Stiti sa numarati? Etapa 24, etapa 25 etc ...![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
ba...da' e mare disperare in oime, de se ajung la probleme d'astea...
promiteti ca, daca luati campionatul, o sa fiti putin mai cerebrali? macar tu, ca de la hinger si dubel nu ma astept la mare lucru: cand castiga, nu stiu sa se bucure, cand pierd, n-au net!
campionatul incepe in pleiof! de cate ori sa mai zic???![]()
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Campioana de la Corendon Cup e foarte sensibiloasa, a simtit **** in gaoz de sub 50 de cearceafuri. Vad ca Cfr a luat un punct in ultimele doua meciuri jucate lunea, cum a fost dezavantajata echipa din Berceni? Adevarata intrebarea e cea pusa de Udrea la ghesepe: pe Coltescu, Petrescu, Cojocaru si Chivulete cine ii recuza? Că de astia n-au suflat o vorba spurcatii in petitia de saptamana trecuta![]()
Oho, Corendon Cup! Asa, DA!![]()
Va fi interesant cine va fi continuatoarea performantei Corendon Cup peste vreo 15-20 de ani! Mi-e sa nu se bage Talpan si acolo!![]()
Tut stelisti de mic!
De cate ori aproba Ionelu' ceva, acel ceva se depreciaza ca bulbul de lalea prin 1637.
Iar eu vad ca CFR a luat 6 puncte in precedentele doua meciuri jucate lunea cu Chindia si Sibiu.
Ce logica ar avea argumentul tau? Nu poti sa pierzi si cand incerci sa furi?
Si-au creat un avantaj cu programul asta si nu au reusit sa-l fructifice.
Desi in cazul de fata as zice ca e spre imposibil de depreciat Corendon Cup ala.
Pana si sa-l treci pe hartie igienica cu litere capitale cred ca e o reclama mult prea mare!![]()
Am un presentiment ca acest avantaj va fi si pentru voi in play off.
Abia astept sa vad cum o sa-l fructificati voi. Cred ca mai degraba o sa-l legumificati!![]()
Tut stelisti de mic!