The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Il avea pe Carnevale, la el te referi? Nu imi amintesc f bine, era un mare ratangiu.
In completarea celor discutate aici, reamintim ca Pele a luat si doua Libertadores, pã vremea cand era la Santos. A fost prima echipa braziliana care a castigat aceasta competitie. Or fi putut sa ia si fara Pele, dar a fost acolo omul, nu putem sa trecem cu vederea.
Am prins finala RFG - Arhentina la Europa Libera, a comentat Mihai Rusu. Doar acolo s-a transmis pt rumani. Deci, pot sa zic si eu cateva chestii![]()
Nu am asa fetiºuri cu Diego, dar a fost mare, imens. A fost genial, mitic, rebel, inconstient, bolnav, sanatos, cubanez, niciodata diplomat etc a fost al oamenilor.
De prost gust interventia lui Trasnitean Stupor Cobescu, chiar nu era momentul sã fie judecat Diego de un baietas de mingi, de la Cupa Davis.
Barilete cosmico, de pe ce planeta ai venit? A raspuns cineva acestei intrebari, a?![]()
Ca sa mentin suspansul: Antônio de Oliveira Filho o sa va ajute google![]()
Andrei a pus un cuvant cheie...
Gott würfelt nicht! Einstein.
Daca nu ma insel, Careca a venit la Napoli dupa ce au castigat primul titlu cu Maradona si au mai luat un campinat impreuna dar dupa 2-3 ani.
Cand Napoli a luat primul titlu in ‘87 Maradona a tras echipa dupa el cam de unul singur. Mai era pe acolo tanarul Ciro Ferrara, fundasul de fier de mai tarziu de la Juve.
Cpt. B: n-aveai antena de bulgari?
Eu vazui tot campionatul mondial ‘86 la bulgari.
Pe vremurile alea inainte de campinatele mondiale si europene de fotbal intra poporul roman in fibrilatie.
Toti faceau antene si amplificatoare, cred ca niciodata n-a mai avut tara asta atatia electronisti. Era nevoie de amplificator pentru ca se dadeau meciuri si pe tv2 de la bulgari.
Mi-aduc si acum aminte cum se proiecta pe gazon umbra cubului de deasupra terenului, ala din Mexico city...sau Guadalajara...
Iar mondialul mexican a fost clar al lui Maradona. Fenomenal jucator.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!