Inter si Muciapoli.![]()
PS: V-am zis sa nu subestimati pe Roma.![]()
Tut stelisti de mic!
Nici in seara asta sa castigati.![]()
fugi bre de-aici,ca v-ati bucurat cand ati egalat de parca ati fi castigat sampionlig...
mai aveati un pic si dansati din buric,ca Porcica pe vremea lui Old Dinamo...![]()
granita la Orsova!
Macar Porcica stia niste tenis cu picioru!https://www.youtube.com/watch?v=hld1LBnuvBM
Aia ultima cand s-a lasat cu liniste peste panoul ala, puteai sa desenezi un sicriu in jurul lui, asa cuminte a stat!![]()
Tut stelisti de mic!
bine bai,mkhtaryenilor...![]()
granita la Orsova!
Adica rebuturilor noastre!L![]()
Tut stelisti de mic!
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Sunteti panarame, v-a batut Sevilla de v-a ascultat cu urechea!
Cand sa luati ceva trofeu, ati facut pe voi si asa veti face si in Serie A!![]()
Vine Juve la voi, 2 solist!![]()
Tut stelisti de mic!
Daca Juve, fara antrenor si cu o gramada de debutanti, face 10/10 la rand acum, chiar e un camp de 2 lei Serie A...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Spune-i asta copilului de 4 ani in tricou de inter care striga nu stiu ce, mai sus!![]()
Tut stelisti de mic!
tragica Juve azi, precum si in 99% din meciurile precedente...
i-a executat Conta fara efort.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
penaldo cu milan varza.
cu inter varza.
du-te ba in mls ca esti cam gata.
stelist
novak djokovic nr.1 in Atp
san antonio NBA champs 2014!!
Da, Interu i-a terminat. Abia acum cred ca Milan sau Milano au sanse bune la titlu.![]()
Tut stelisti de mic!
Mai degrabă Inter. Mai este mult până la final, suntem doar la jumătatea campionatului. Plus că Juve mai are o restanță.
Miracole se mai intampla.![]()
Tut stelisti de mic!
Complimenti cip, ma bucur pt victoria voastra de aseara.
Campionatul e lung. Napoli vine pe turnanta insa am incredere ca Rino o sa-i scufunde pe napoletani. Sper la un top 4 cu Milan, Inter, Atalanta si Roma![]()
La Juve va conta mult si cand va fi dat Pirlo afara...
In afara de Sheva care s-a bagat undeva mai low attention, Ucraina, nu prea le iese fostilor milanisti: Inzaghi, Seedorf, Gattuso, Pirlo acum![]()