Topic prematur!![]()
Ar zice Leo, nu stiu cu cat umor.![]()
singura dinamovista care se bucura e Leoaica.
a si declarat,de-abia asteapta sa-i vada live la Timisoara.
de doua ori![]()
granita la Orsova!
Topic prematur!![]()
Ar zice Leo, nu stiu cu cat umor.![]()
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
O dai cotita, cand dupa cires, cand la taclale cu "prietenii" dinamovisti. Dovedeste ca esti barbat si recunoaste ca te bucura o eventuala retrogradare a spurcatilor din groapa aia. Gurile rele spun ca ai limba atat de aspra incat ai provocat rani sergentului borcea.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
uitai sa ti fac ziua mai buna, de azi aveti interzis la sigla. a sosit ceasul sa te lipesti de alta echipa, de ex. hermanstrand, o echipa cu un viitor luminos in fata.![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Pai ce? Am inchiriat-o, nu cumparat-o?![]()
Tu faci misto, te-ai dedat la cipeline!![]()
PS: Nu vreau Dinamo in Liga a 2-a ca-s prea buni si e mai greu de promovat apoi.
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
O gandesc rational, nu sentimental.![]()
Daca am fi promovat noi, atunci sa fi vazut!Dar n-are rost.
![]()
Noua sigla a rapidului, asta va fi urmatorul thread de succes!Sa fie porumbelu, cocoru sau chiar psd?
![]()
O pwla trasa prin spartura din globul de Craciun al FCSB-ului!![]()
Si scriem pe ea:
Cine tine cu Steaua, sa-i tutem familia!
Cine tine cu FCSB, sa ne suga pwlile!
![]()
Last edited by Johnny D; 5th August 2020 at 16:51.