Deci sanse mari de calificare.
Da
Nu
Deci sanse mari de calificare.
Pai nu, ca joaca carpa de Stanciu.
Daca i-ar rupe cineva picioru pana atunci, ar fi.
Ma indoiesc sa se destepte Radoi chiar asa, el sa fie Neo, alesul sa scoata carpa afara din echipa. Mare mi-ar fi minunarea...
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Ar merge Mihaila de la Craiova.
Nu zic nu, dar nu cred ca titular.
Titulari in atac daca joci cu 2 atacanti parerea mea sunt Puscas care e nr. 1 al nostru si nr. 2 Alibec care poate juca si mai retras, al 2-lea varf, de fapt e si recomandat sa-l joci acolo. Dar nu cred ca-l va juca Radoi, va prefera sa bage inca un mijlocas decat pe Alibec, desi Alibec e bun si de mijlocas. Aici nu pot sa-l acuz atat timp cat acel mijlocas nu e Stanciu. Alibec e cu 3 clase peste.
Daca ar fi dupa mine, as juca titulari in momentu asta cu Hagi si Nistor. Iar pe Budescu l-as baga in a 2-a repriza. E prea mortal omu sa nu joace, si de pe plaja iti poate veni sa-ti faca diferenta.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Se cere decalarea Campionatului European.
I know because I'M BOTH!
Nici nu l-a convocat pe Alibec, gunoiu, e clar deja din start!
I know because I'M BOTH!
Sa vedem daca va mai fi psihoza cu virusul in iunie, desi daca se va stinge in mai probabil iunie e cam la limita.
greu tare cu islanda... are cativa jucatori care pot face diferenta
!
Libera La LAZIO !
Este. Sanselr noastre sunt fifty-fifty, trecem de islandezi, dar va fi greu cu Ungaria/Bulgaria, au like loturi egale valoric.
Sper sa fim in forma in toamna.
Avem 50/50 in ambele meciuri, deci sansele de calificare sunt 25%!
Eu stiu cand am fost clar favoriti si nu ne-am calificat, rar spre deloc mi-a fost dat sa vad cand sansele ne erau potrivnice si ne-am calificat, ca suntem o natie de blocati mental sub presiune! Iar cei care nu sunt, aka Budescu si Alibec, avem un talent retardat rau de tot in a nu-i juca in meciurile colosal de importante!
I know because I'M BOTH!
e de bine
Am testat-o eu cu mult inainte.
I know because I'M BOTH!
aia e clar ... you are za man, man