The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Se aude vuiet mare,
Trepideaza trotuare
Din batranul Bucuresti!
Pentru noi e sarbatoare
Azi joac-o echipa mare,
E Rapidul din Giulesti!
Azi e randul lui Turris,
De pe Olt din maracis,
Magurelele ie aspre,
De pe turnuri din odaspre
Promovarea o viseaza
Cetele de-olteni de vaza!
De va serveste memoria
Se cunoaste dupa Soare,
Suntem pasari rapidoare,
Va rapim victoria,
Sufletul si gloria,
Si dreptul la promovare!
HAI RAPEDU'!![]()
Last edited by Johnny D; 24th February 2020 at 23:01.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Fara niciun pic de jenă
Rapid vrea pe prima scenă
Sustinut de primarie
De faimoasa galerie
Cu sediul la Tartasesti
Peaky Blinders de Giulesti![]()
Moraru, Copos si cu Al Taher
Pe noi ne-au ingropat
Si fostul visiniu aristocrat
Astazi e roșu, dar si democrat![]()
Si al dreku de fortat!
Zici ca fu pe loc forjat!
Turnat cu repeziciune
Si cu moime de renume
Din parlament de legume
Rusine de-anticipat,
PSantiDemocrat!![]()
Si ne doare la patina,
De PSD si de vina!
Noi azi vrem sa dovedim
Ca Turris e pseudonim
De echipa carcalete
Si le-o dam cu vaiete!
De ei nu ne poticnim,
Be-ne-ar Lincar de-amortzim!![]()
Last edited by Johnny D; 25th February 2020 at 14:09.
I know because I'M BOTH!
Momente clasice pe stadionul din Voluntari: Rapedu' nu joaca nimic si incepe, logic, sa dea la gioaleCapitanul Voicu poate merge cu Neymar la carnavalul de la Rio, va avea timp berechet in urmatoarele saptamani
![]()
![]()
In mod ciudat, am jucat mai bine in a 2-a repriza, cu om in minus.
La-bou ala nu stie ca daca esti la 11 m de poarta, central, sutezi!
Nu astepti sa-ti pice de sus o pancarda cu informatii: ce fac eu acu?![]()
I know because I'M BOTH!
Etapa viitoare sper sa pierdeti. Ma duc la meci daca nu ploua.
![]()
Si eu sper la fel pentru voi!![]()
Si pentru voi astia la care mergi la meci, si pentru voi petrolistii!![]()
Last edited by Johnny D; 25th February 2020 at 22:56.
I know because I'M BOTH!
Dupa rezultatul penal de azi, tre sa facem scor cu fruncile.
Mergem flamanzi, nu se poate altfel. Acu e MUSAI X 2 deja!
Last edited by Johnny D; 25th February 2020 at 23:01.
I know because I'M BOTH!
Se poate mai rau decat astazi.
Petrolul face rocada cu voi etapa viitoare.
Noi suntem tigani, nu stim sah!![]()
I know because I'M BOTH!
Am ramas pe 3.
N-a fost nici un dat moca, au fost slabi aia, a 2-a repriza i-am dominat in 10.
Pancu n-a fost inspirat, daca nu-l schimba pe Vali Alexandru, cred ca bateam 1-0.
Nu statea pe ganduri acolo singur cu portaru, central pe poarta ca negru ala prost.
I know because I'M BOTH!
din intamplare, butomand tembelizorul, am prins finalul primei reprize. ce sa vezi, porumbei colorati suparati foc pentru rosu primit de ciorditorul ala care a intrat la rupere. mama voastra de ursari, cersetori, ciorditori...
O sa fii uimit, dar unul dintre marii campionii mondiali de sah era tigan. Campion adevarat. Si astazi, la peste 50 de ani, e un jucator de temut. E vorba despre Viswanathan AnandOricum, India are un potential fantastic de sahisti. Daca ar avea bani sa iasa la turnee, sa se pregateasca, ar domina sahul mondial fara probleme. Interesul e sa-i tinem la ei acolo, la Zoo, iar noi sa ne facem treaba cu ai nostri. Cam ce se intampla si cu Raped, din 1923 incoace
![]()
Ultrasii de la Rapid au rezolvat un caz de coronavirus, chiar inainte ca echipele de cercetare sa descopere antivirusul. Bai, repet, cred ca suntem o țara de cretini![]()
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/rap...us-591291.html