The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Se aude vuiet mare,
Trepideaza trotuare
Din batranul Bucuresti!
Pentru noi e sarbatoare
Azi joac-o echipa mare,
E Rapidul din Giulesti!
Azi e randul lui Turris,
De pe Olt din maracis,
Magurelele ie aspre,
De pe turnuri din odaspre
Promovarea o viseaza
Cetele de-olteni de vaza!
De va serveste memoria
Se cunoaste dupa Soare,
Suntem pasari rapidoare,
Va rapim victoria,
Sufletul si gloria,
Si dreptul la promovare!
HAI RAPEDU'!
Last edited by Johnny D; 24th February 2020 at 22:01.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Fara niciun pic de jenă
Rapid vrea pe prima scenă
Sustinut de primarie
De faimoasa galerie
Cu sediul la Tartasesti
Peaky Blinders de Giulesti
Moraru, Copos si cu Al Taher
Pe noi ne-au ingropat
Si fostul visiniu aristocrat
Astazi e roșu, dar si democrat
Si al dreku de fortat!
Zici ca fu pe loc forjat!
Turnat cu repeziciune
Si cu moime de renume
Din parlament de legume
Rusine de-anticipat,
PSantiDemocrat!
Si ne doare la patina,
De PSD si de vina!
Noi azi vrem sa dovedim
Ca Turris e pseudonim
De echipa carcalete
Si le-o dam cu vaiete!
De ei nu ne poticnim,
Be-ne-ar Lincar de-amortzim!
Last edited by Johnny D; 25th February 2020 at 13:09.
I know because I'M BOTH!
Momente clasice pe stadionul din Voluntari: Rapedu' nu joaca nimic si incepe, logic, sa dea la gioale Capitanul Voicu poate merge cu Neymar la carnavalul de la Rio, va avea timp berechet in urmatoarele saptamani
In mod ciudat, am jucat mai bine in a 2-a repriza, cu om in minus.
La-bou ala nu stie ca daca esti la 11 m de poarta, central, sutezi!
Nu astepti sa-ti pice de sus o pancarda cu informatii: ce fac eu acu?
I know because I'M BOTH!
Etapa viitoare sper sa pierdeti. Ma duc la meci daca nu ploua.
Si eu sper la fel pentru voi!
Si pentru voi astia la care mergi la meci, si pentru voi petrolistii!
Last edited by Johnny D; 25th February 2020 at 21:56.
I know because I'M BOTH!
Dupa rezultatul penal de azi, tre sa facem scor cu fruncile.
Mergem flamanzi, nu se poate altfel. Acu e MUSAI X 2 deja!
Last edited by Johnny D; 25th February 2020 at 22:01.
I know because I'M BOTH!
Se poate mai rau decat astazi.
Petrolul face rocada cu voi etapa viitoare.
Noi suntem tigani, nu stim sah!
I know because I'M BOTH!
Am ramas pe 3.
N-a fost nici un dat moca, au fost slabi aia, a 2-a repriza i-am dominat in 10.
Pancu n-a fost inspirat, daca nu-l schimba pe Vali Alexandru, cred ca bateam 1-0.
Nu statea pe ganduri acolo singur cu portaru, central pe poarta ca negru ala prost.
I know because I'M BOTH!
din intamplare, butomand tembelizorul, am prins finalul primei reprize. ce sa vezi, porumbei colorati suparati foc pentru rosu primit de ciorditorul ala care a intrat la rupere. mama voastra de ursari, cersetori, ciorditori...
O sa fii uimit, dar unul dintre marii campionii mondiali de sah era tigan. Campion adevarat. Si astazi, la peste 50 de ani, e un jucator de temut. E vorba despre Viswanathan Anand Oricum, India are un potential fantastic de sahisti. Daca ar avea bani sa iasa la turnee, sa se pregateasca, ar domina sahul mondial fara probleme. Interesul e sa-i tinem la ei acolo, la Zoo, iar noi sa ne facem treaba cu ai nostri. Cam ce se intampla si cu Raped, din 1923 incoace
Ultrasii de la Rapid au rezolvat un caz de coronavirus, chiar inainte ca echipele de cercetare sa descopere antivirusul. Bai, repet, cred ca suntem o țara de cretini
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/rap...us-591291.html