Acum am vazut ca ai deschis thread aicipromit ca revin cu poze cand o sa fie cazul (asa am inceput cu contul pe OLS, pe timpul constructiei stadioanelor de la Clooji si Bucuresti
)
Ideea e asa: acum pe final de octombrie o sa fie gata noul gazon, cu incalzire, drenaj si toate cele care trebuie. Au lungit-o mult cu licitatia si in loc sa inceapa dupa barajul cu "U" au dat startul abia prin augustinitial nocturna o sa fie pe schelet metalic, cam cum avea si Sepsi in sezonul trecut (celebra tribuna mobila). Echipa se intoarce acasa la meciul cu Viitorul, cam prin 10 noiembrie ar trebui sa fie.
Despre reconstructia tribunelor demolate am auzit de la niste persoane "mai oficiale" ca o sa se inceapa foarte curand, iar cei care se ocupa vor fi Con-A. Daca e asa atunci o sa mearga bine treaba, sunt cei care au facut si la Cluj Arena si Oblemenco. E firma din oras, au suficienta forta si logistica sa termine in 10-12 luni toata treaba. Urmeaza an cu alegeri iar tanti asta care a ramas in locul lui Klaus a cam frecat menta iar stadionul o sa cam "arda" pentru campanie, deci vor trage tare sa il termine repede.
Mai e nevoie de alte informatii?![]()