Am impresia ca o sa participe chiar aia care au infiintat rapiduletele. Ca o cioara parca depaseste suta la speranta de viata![]()
Noi ne batem la titlu bai, ca avem centenarul.![]()
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Am impresia ca o sa participe chiar aia care au infiintat rapiduletele. Ca o cioara parca depaseste suta la speranta de viata![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Adica ilie tiganie, lacatus, banel, marcel raducanu, petre marin si joe panait o sa traiasca 600 de ani impreuna? Ba, sa-mi bag ****, chiar ca sunteti tari, va pisati pana si pe corbul lui Alan Poe![]()
Legendele traiesc oricum etern![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Mai ales alea analfabete nefunctionale.![]()
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Imi bag pooola in mortii...Ma rog, o echipa din nordul londrei, antrenata de un filio di putana. Ne-a dat perversa mizeria, a jucat o ora cu om in plus, penibilizandu-se total si iremediabil. Pacat de mister orez ki-duk, un fotbalist exceptional care se rateaza la inaptii astia.
Pfua ce m-a tutut si pe mine, pe putin de-o mie de lei m-a muit!
Si tot imi zic, sa ma acopar la egal!? Naaah, daca nici p-astia acasa nu bat, atunci pe cine!?![]()
Aaaa, de Spurs vorbeai!? Ca trebuie sa specificam care echipa de kkt din Londra.![]()
Pai in deplasare nu e ca acasa. Si ei tot joaca cu-un om in plus o ora pe meci de vreo 2 meciuri incoace.![]()
Last edited by Johnny D; 30th December 2021 at 08:30.
Alt talent izvorat din chisda nascatoare de talentosi, labagiul pe nume emile shit-rãu! Cand s-or face astia fotbalisti, kaka, lãbãrelli, n'cretinah si shit-rãu, ma duc sa imi schimb numele in brahmaputra! Dã, bã, gol, futu-ti serpuirile alea de ghei si suturile anemice de pisda hemofilã! **** arteta, **** lacazero, sa imi bag **** in rasa voastra!
Ce sa-ti fac daca pui 3+ in loc de H1!![]()
Imi bag pola in mortii mortii mortilor lor de carpe! A dat ala stingerea la 2-0, min 50, antrenoru' pisdii! Ce boala am pe Plesan ca nu i-a crapat stârvul cand l-a avut in bataia toporului! Asta e, a fost bine under. Echipa trebuie menajata, efortul dozat, zici ca are meci cu Real peste 3 zile! Cum plm sunt aatia pe 4 in Anglia, ma? Daca jiaca maine cu Olympiakos si Gent, ii bat ãia de se cacã pe ei.
Pai a avut, n-ai vazut? 3 meciuri in 7 zile. Meci cu Pool care a fost f greu si echipa a jucat bine, cat pe ce sa deschida scorul.Si pe Villa tot 1-0, cote mari daca joci pe Arsenal, chiar si fara egal, la egal, banii inapoi. Io am prins 1.75 la Villa la fara egal 2, dar daca nu vrei...
![]()