Nick Karaghios, un Marky Mark ratat al tenisului. Singurele lui momente reusite sunt alea in care isi bate **** de toti sclifositii din circuit.
Nick Karaghios, un Marky Mark ratat al tenisului. Singurele lui momente reusite sunt alea in care isi bate **** de toti sclifositii din circuit.
Dar Ruse! Ce frumos lupta viitoarea nr. 1 a Romaniei!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nick e un circar si Tsitsi e labil psihic, trebuia sa ii evit Bine ca iesit asta ieri: 895B-RGSSZB cu emotii mari la Kosciucu vietii
Ce simulari penibile, ce trageri de timp jegnante, ce tiganie dupa golul de 2-1 intre salah si fernandes 🤮 Ce derby deplorabil, ce pitic de gradina a bagat Clop. Van Pulickă da pasa la portar din terenul advers, am stiut de atunci ca nici azi nu ne va fi rasplatit curajul de a juca 4+ 🤣
Dă jeguri 👍
Liga bogatilor
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Io DNB 2 pe Liverfool, culcaj tipic de echipa de 2 bani.
Dar isi va reveni, etapa viitoare are 1.02 cu Burnemouth pe Anfield.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Trec peste superstitia de a nu posta analize de meci, pe ideea ca ele nu ies tocmai din acest motiv, nu pt ca sunt făcute de kăkat 🤤
Si pt azi am analizat doua meciuri under the radar, cand 99% dintre jucatori vor paria pe CL si meciuri cu solisti clasici din marile campionate.
Sa verificam aceasta teorie
1. Juve Stabia - Mantova, over 2.5 @2.10
2. Valladolid - Leganes, peste 26, 5 faulturi @1.95.
Le joc combo cata vreme (re)testez o metoda de dicumentare pe care n-am mai utilizat-o de mulr. De fapt, am renuntat cu totul la analiza. Singurul lucru de care ma tem, ca meciurile pritocite sa iasa inca si mai prost decat atunci cand le pui pe genunchi 🤣
Sa vedem ce p.ula mea facem cu asta.
Capitane pe Ro nu joci deloc?
Mai joc, sigur. Insa nu mai am aplombul de altadata, cand jucam online. Acum, merg la roboțel si fac cateva bilete, de obicei fara alta documentare. Cred ca Ro e cel mai bun campionat, tot timpul joc de la noi. Sunt chestii interesante, au diversificat oferta si pt liga 1. Ma intereseaza in special pariuri tehnice - cartonase, faulturi, suturi jucatori 🤣, nu joc decat f rar goluri si pronostic. Ultimul bilet am pierdut pe 4,5 suturi pe poarta Uta,au dat doar 4. Puteam sa iau un 1.65 mai solid, pt doar 4... Oricum, am judecat gresit meciul, dar primele etape acumulezi info.
'ai ca-mi bag p.ula, si astia de la Valladolid sunt Barcelona si joaca fara fault 🤣 Mortii ma-sii de treaba.
Spaniolii s-au cam curvit, plus ca s-a cam schimbat lotul de arbitrii, nu mai sunt aia degraba varsatorii de sange. Mi-am luat-o si eu in freza anul trecut.
La faulturi cel mai misto e liga 1, astia de la superbet te lasa de anul asta sa pariezi si in timpul meciului. De obicei prostii nostri incep meciul cu un arbitraj european, cu putine faulturi, apoi isi dau drumul, scapa meciul din mana. Important e sa prinzi momentul oportun.
Nu mai joc live, ca asa ma curat mereu cu ce scot pă skill, pă alea, pă prematch. Imi place sa analizez cateva meciuri si sa le arunc in roboțel. Chiar aseara am aruncat 100 pe doua goluri Petrolul dupa pauza, cota 3, si ai vazut ce mizerie. Am si facut una-alta la european, cu faulturi dupa pauza, dar in general te fura peisajul si mai pui si altceva 🤣
Daca imi arata mie bine, au iesit faulele la Leganes. Doamne, ce parnaie de ekipa, ce antijoc studiat, ce perfectiune de ghertoi veniti la 0-0 🤣 Sa vedem Stabia acum, bamos!
Sa imi bag puula si in Juve, si in Stabia, si in Mantova, si in meortii mamii lor 🤣