Page 25 of 25 FirstFirst ... 15232425
Results 505 to 519 of 519

Thread: Pariuri si vulgarități

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Nick Karaghios, un Marky Mark ratat al tenisului. Singurele lui momente reusite sunt alea in care isi bate **** de toti sclifositii din circuit.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Dar Ruse! Ce frumos lupta viitoarea nr. 1 a Romaniei!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Rossonero dardar_3's Avatar
    Reputatie
    1
    Nick e un circar si Tsitsi e labil psihic, trebuia sa ii evit Bine ca iesit asta ieri: 895B-RGSSZB cu emotii mari la Kosciucu vietii

Reputatie
    1
    Ce simulari penibile, ce trageri de timp jegnante, ce tiganie dupa golul de 2-1 intre salah si fernandes 🤮 Ce derby deplorabil, ce pitic de gradina a bagat Clop. Van Pulickă da pasa la portar din terenul advers, am stiut de atunci ca nici azi nu ne va fi rasplatit curajul de a juca 4+ 🤣

Dă jeguri 👍

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Liga bogatilor
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Io DNB 2 pe Liverfool, culcaj tipic de echipa de 2 bani.

Dar isi va reveni, etapa viitoare are 1.02 cu Burnemouth pe Anfield.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Trec peste superstitia de a nu posta analize de meci, pe ideea ca ele nu ies tocmai din acest motiv, nu pt ca sunt făcute de kăkat 🤤

Si pt azi am analizat doua meciuri under the radar, cand 99% dintre jucatori vor paria pe CL si meciuri cu solisti clasici din marile campionate.

Sa verificam aceasta teorie

1. Juve Stabia - Mantova, over 2.5 @2.10

2. Valladolid - Leganes, peste 26, 5 faulturi @1.95.

Le joc combo cata vreme (re)testez o metoda de dicumentare pe care n-am mai utilizat-o de mulr. De fapt, am renuntat cu totul la analiza. Singurul lucru de care ma tem, ca meciurile pritocite sa iasa inca si mai prost decat atunci cand le pui pe genunchi 🤣

Sa vedem ce p.ula mea facem cu asta.

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Capitane pe Ro nu joci deloc?

Reputatie
    1
    Mai joc, sigur. Insa nu mai am aplombul de altadata, cand jucam online. Acum, merg la roboțel si fac cateva bilete, de obicei fara alta documentare. Cred ca Ro e cel mai bun campionat, tot timpul joc de la noi. Sunt chestii interesante, au diversificat oferta si pt liga 1. Ma intereseaza in special pariuri tehnice - cartonase, faulturi, suturi jucatori 🤣, nu joc decat f rar goluri si pronostic. Ultimul bilet am pierdut pe 4,5 suturi pe poarta Uta,au dat doar 4. Puteam sa iau un 1.65 mai solid, pt doar 4... Oricum, am judecat gresit meciul, dar primele etape acumulezi info.

Reputatie
    1
    'ai ca-mi bag p.ula, si astia de la Valladolid sunt Barcelona si joaca fara fault 🤣 Mortii ma-sii de treaba.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Spaniolii s-au cam curvit, plus ca s-a cam schimbat lotul de arbitrii, nu mai sunt aia degraba varsatorii de sange. Mi-am luat-o si eu in freza anul trecut.
    La faulturi cel mai misto e liga 1, astia de la superbet te lasa de anul asta sa pariezi si in timpul meciului. De obicei prostii nostri incep meciul cu un arbitraj european, cu putine faulturi, apoi isi dau drumul, scapa meciul din mana. Important e sa prinzi momentul oportun.

Reputatie
    1
    Nu mai joc live, ca asa ma curat mereu cu ce scot pă skill, pă alea, pă prematch. Imi place sa analizez cateva meciuri si sa le arunc in roboțel. Chiar aseara am aruncat 100 pe doua goluri Petrolul dupa pauza, cota 3, si ai vazut ce mizerie. Am si facut una-alta la european, cu faulturi dupa pauza, dar in general te fura peisajul si mai pui si altceva 🤣

Reputatie
    1
    Daca imi arata mie bine, au iesit faulele la Leganes. Doamne, ce parnaie de ekipa, ce antijoc studiat, ce perfectiune de ghertoi veniti la 0-0 🤣 Sa vedem Stabia acum, bamos!

Reputatie
    1
    Sa imi bag puula si in Juve, si in Stabia, si in Mantova, si in meortii mamii lor 🤣

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Incredibil turneul asta de GS pt viata mea de parior. Daca bate Zabaloanka azi, am peste 100 de mil facute din GS-ul asta plus alte meciuri de fotbal si handbal.

Si-am pierdut doar in 2 zile la rand, cate 20 de milioane pe Alcaraz si Djokovic = 40 mil, niste surprize absolut colosale. In rest, in toate zilele am facut intre 1000 si 2000 de lei. Daca bate Zabalioanka azi. Daca nu, cu exceptia zilei de azi.
    Asa mi-e o lene sa-mi postez biletele Capitane, de nu-i adevarat.
    I know because I'M BOTH!