Vezi ca spui prostii aici. Edris Fetislean este o tanara speranta a noastra. Are doar 19 ani. Ce cauta el langa petardele celelalte pe care tu le enumeri acolo. Cu alea sunt de acord, mai putin cu Edris. Edris si cu Jianu reprezinta viitorul nostru.
Vezi ca spui prostii aici. Edris Fetislean este o tanara speranta a noastra. Are doar 19 ani. Ce cauta el langa petardele celelalte pe care tu le enumeri acolo. Cu alea sunt de acord, mai putin cu Edris. Edris si cu Jianu reprezinta viitorul nostru.
Doar 19 ani? Si pe la cat explodeaza? Sa stiu sa ma bag sub pragul usii, sa nu patesc precum Caragiu.
Tenisul romanesc masculin e mort. Toți sunt speranțe, dar niciunul nu confirma. Nu mai vedem repede un roman în top 50.
Marian saracu spera, e ca un fel de fratele mai mic al Cneazului.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Pai, cat a sperat Cneazul ca n-a murit Kellerman din Prison Break si ai vazut ca pana la urma a avut noroc
Deci nu pot sa cred cat de imbecili suntem!
China are vreo treaba cu zgura? Nu.
Noi jucam bine pe zgura? Da.
Ei au vreo treaba pe zgura? Nu.
Ei joaca bine pe hard? Da.
Ce suprafata alegem?
Hard-ul.
Doamne fereste si apara, e plin de retardati in tenisul romanesc.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Si asa suntem groaznici la Cupa Davis ce mai conteaza.
Ce ma mira ca inca se vinde,din ce vad biletele se dau repede.
Ce mai face, ma, Edris Fetislean? Ca am comandat o ciorbă si vreau sa stiu cand ajunge ăla de la glovo.
Culmea e ca batem chiar si-asa, avem 2-0 dupa prima zi.
Dar dupa cum bine stim din fotbal, 2-0 e cel mai periculos scor.
Last edited by Johnny D; 13th September 2024 at 18:50.
I know because I'M BOTH!
Daca nici pe astia nu-i batem
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Am avut noroc ca jucatorul lor de top 50 n-a venit, ca altfel ne batea ala singur.
I know because I'M BOTH!
I know because I'M BOTH!
A luptat Cretzu incredibil si-a intors al 2-lea meci de la set in spate.
In nici unu din ele n-a fost favorit.
Bravo lui.
I know because I'M BOTH!
Eram favoriți la dublu, dar năsosul ala de Cornea o arde pe instagram cu Andreea Bălan, nu mai are treabă cu tenisul.
Acum ca ne-am calificat, sa vedem cine ne da cu terenu-n cap la baraj. Interesant de vazut.
I know because I'M BOTH!
I know because I'M BOTH!
Cum sa iti iei femeie cu 11 ani mai mare ?
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Simplu.
Esti smecher,tanar,ai valoare,ai clout,esti cunoscut,ai cunostiinte comune,etc.
Tu nu ai de unde sa stii caci nu ai vorbit cu o femeie vreodata si traiesti din filmele cu Meg Ryan.
Am vorbit cu mai multe femei.
Tot nu mi-as lua una de 45. Decat daca as vrea sa fiu dat afara din casa sau sa fiu interpretat ca patologic.
Cu atat mai mult si la unu tanar, smecher cu clout si relatii. Tot aiurea e.
Tu nu iei niciuna,n-ai femei ai uitat?
Cum adica dat afara di ncasa?Ai 40 de ani si tot cu parintii stai?Acum incepe sa aiba sens tot....
Ghici ce?Una de 45 ar trebui sa fie a dracu de disperata sa te ia pe tine.
Nu e aiurea,nu intelegi tu fenomenu caci nu ai trait viata doar ai vazut o la altii si ti e strain totul.