Chiar mi s-a intamplat.
Si stii care e faza ? Cred ca esti invidios ca nu ti s-a intamplat si tie acelasi lucru. Hahahahahha
Da
Nu
Chiar mi s-a intamplat.
Si stii care e faza ? Cred ca esti invidios ca nu ti s-a intamplat si tie acelasi lucru. Hahahahahha
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
S-a intamplat ieri!
Motivarea unui complet de judecata format din trei asa zis judecatori ptr admiterea recursului in casatie formulat de beizadeaua drogata si fugita din tara, mario iorgulescu, condamnat la 13 ani de bulau. Cica, "nu a folosit masina ca mijloc pentru suprimarea vietii"! Ba esti prost, ba esti nebun, de aia ma pis zi de zi si nu recunosc decizii servite la comanda de catre justitia mioritica corupta pana-n gaozul duamnei codruta kovesi...'va mortii mamelor voastre de jigodii ordinare, v-as executa fara pic de mila!
https://romania.europalibera.org/a/33127738.html
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Da,dar esti printre putinii care nu au femeie de mai bine de jumate de deceniu si cu grotescul tau fizic si gandirea unui copil de clasa a 4-a.
Te cam pune intr-o categorie aparte unde doar tu cam esti pe acolo.
Nu sunt grotesc si nici nu am gandirea unui copil de clasa a IV a.
Eu, dar nu stiu ce ai inteles tu.
Nu ma,cine ti a dat la mooie?
Nimeni.
m am intors azi de la vot precum
popa de la mort
mu am facut doar datoria vis a vis de Romania.
oricum am votat degeaba, nimeni nu si mai face treaba
dar decat sa mi fure votul , astazi am tinut cu mortul
in curand poate invie si a noastra Romanie!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Votat
Unde ai votat?
Tocmai am pus poll
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
La prezidentiale