L-am urmarit pe Modric si am scris ca e un jucator excelent.
Dar daca te citesc bine pot spune ca ala Kante e superior, nu Di Maria. Deci vezi nivelul ...![]()
L-am urmarit pe Modric si am scris ca e un jucator excelent.
Dar daca te citesc bine pot spune ca ala Kante e superior, nu Di Maria. Deci vezi nivelul ...![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Eu il consider din categoria jucatorilor rari gen Zidane,Robben...pe alocuri DiMaria.
La Real daca incepea si el cu dribinguri mai bine priveste aici 7 minute de ce este fain fotbalul : https://www.youtube.com/watch?v=x9dhWUS_A7I
Poate face Griezmann ce face Modrici ? Nu...Griezmann este ok,eu nu am vazut un nr10 in echipa Frantei cand o sa-l vad iti transmit![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Interesant e ca jegurile de la digi insinuasera inaintea decernarii ca va fi o formalitate sa castige un francez. Ca francezii nu s-au pretat, e greu de priceput pt tigvele lor de lătrăi second hand. Ce ma surprinde e ca avand cea mai buna nationala din lume si viitoarea cea mai buna echipa de club, cei care au votat sunt totusi niste ziaristi de căcat.
Balon D'Or are fix aceeasi insemnatate ca premiile anuale Onlinesport.Cei care votau nu erau jurnalisti, ci utilizatori...
Faptul ca s-a afisat pana si lista cu ce au votat jurnalistii L'Equipe din Vanuatu (
) ma face sa cred ca unii nu au treaba cu sportul rege. Ala din Vanuatu l-a votat pe primul loc pe Harry Kane.
![]()
Totuși trebuie remarcat și ca Neymar a mers la PSG sa câștige balonul de aur și nu a prins top 10. Bine boss!)