Pana una alta au de ce sa o invite pe Neagu. E top goal scorer in champions league, CSM fiind prima in grupa sa.
Pana una alta au de ce sa o invite pe Neagu. E top goal scorer in champions league, CSM fiind prima in grupa sa.
Tre s-o luam pe Neagu atunci si nu mai conteaza daca castigam sa nu campionatu.![]()
![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Din pacate CSM s-a inecat la mal, a pierdut la KRIM, si acum foarte probabil nici o echipa din Romania NU va face Final 4...
Sferturi criminale ptr ambele !
CSM va juca sfert oribil cu Esjberg.
Rapid - optime cu Krim, si apoi, daca trec, sfert imposibil in deplasare la Vipers.
Bravo CSM ! Nice way to ruin your season !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Super! Încă un an în care echipa primăriei nu face performanta deși are un buget astronomic pentru ce oferă.
Dinamo bate acasa si pe GOG, campioana Danemarcei.
Super sezon facut de Dinamo ! Bv !
Sa vedem cu cine pica in optimi intre Nantes, Kiel sau Aalborg ! Greu oricum !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Nantes imi pare cea mai la indemana.
Bravo Dinamo!![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Dinamo termina pe 5, dar pentru ca Kiel a gafat-o grav in ultima etapa, si a terminat pe 4, Dinamo a picat cu Kiel in optimi !
Mda, misiunea grea de tot. După ar veni PSG.
Pana una alta la feminin, Rapid l-a dat afara pe spaniolul Viver. Nu vad logica sa schimbi antrenorul acum. Vine Kim Rasmussen.
Slabe astea, Rapidul trece la pas.
Bine ca nici Rapidu nu e chiar cine stie cine, de la 10-5 la 10-10 cu astea.![]()
Eram sigur ca pierdem, cu un antrenor nou venit, fără timp sa pregătească jocul. În loc sa venim la 3 goluri, ratam, și se duc ele la 5 goluri. Greu de crezut că poți întoarce 5 goluri.
Atat CSM cat si Rapid s-au facut de ras la Krim, si cu urmari.
CSM probabil din cauza meciului 14 de la Krim, va rata Final 4...Greu sa treci de Esjberg acum.
Rapid....greu de intors -5, si cu goluri putine inscrise in deplasare...
Am fost la meciul lui Dinamo...au picat si greu cu Kiel de pe locul 4, dar s-a vazut ca un meci de grupa (unde mai sunt alte 13) NU se compara cu un meci eliminatoriu, la modul de abordare al echipelor mari.
Kiel o umileste pe Dinamo in Polivalenta.
Overall, parcurs foarte bun a lui Dinamo in UCL in acest sezon !
N-au mai fost dulai, au fost catzelushi.
E ceva cu Romania si fazele eliminatorii, ne elimina cum ne prind.![]()
Poate se termină și cu mizeria asta de echipă, care are 15 străini și o mână de români. Facem echipe de străini și la nivel de națională ne bate Feroe, o țară cât un cartier din București.
E impropriu spus că o echipă din România a ajuns în fazele superioare ale CL, când nu avem români acolo.