Urat asa. Eu voiam orice doar nu meci intre ele.
Buducnost e ca si castigatoare, n-are cu cine.
Încă nu e sigur, Vâlcea a câștigat cu Brest pentru că nu mai vin alea în România și a trecut peste Buducnost în clasament. Trebuie să nu piardă Buducnost cu Podravka să avem duel romanesc. Oricum pare cel mai bine pentru ambele echipe dacă ar fi așa, evită deplasările lungi și se joacă calificarea, e 50-50%.
Urat asa. Eu voiam orice doar nu meci intre ele.
Buducnost e ca si castigatoare, n-are cu cine.
Tut stelisti de mic!
Nici eu nu vroiam asa. Am tot sperat sa bata azi CSM dar prea au ratat 1 la 1. Moisa si Pintea.. Si mai ales Lazovic.
Si Cristina, 2 aruncari de la 7 m ratate doar prima repriza, cat am vazut eu.
Tut stelisti de mic!
Da. Asa e. Si ea 2. Acu avem Csm Valcea.
Ar fi fost frumos cu tribune pline...pacat...
Noroc si ptr Valcea...de pe 6 si are sanse 50-50 cu un loc 3...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Inainte de importanta dubla din CL, culmea CSM Bucuresti bate clar la Valcea acasa, care deja are 2 infrangeri aks..
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Se joacă pe teren neutru, pentru că Dedu e idiot. Suntem singura țară din Europa care joacă sistem turneu, nu tur-retur și am ajuns doar la etapa a 10-a din 30. Mai sunt vreo 8 săptămâni disponibile în calendar în care e imposibil de jucat 20 de meciuri. Idiotul de Dedu va opri campionatul după vreo 15-16 etape și va stabili clasamentul la momentul ăla. Nu are nicio strategie, niciun plan de cum se va termina sezonul. A distrus tot sezonul ăsta de handbal.
Bine ca Rapidul nu retrogradeaza, avem 3 victorii la rand. Bine fetili!![]()
Tut stelisti de mic!
Meciul de ieri merita vazut. Carmen Martin a fost geniala ca inter sau centru, CSM jucand in 10 jucatoate, caci 7 au Covid.
Fără dubii sezonul ăsta CSM e echipa mai bună decât Vâlcea. Diferență de 9 goluri după primul meci, și CSM e aproape de un sfert de finală cu Krim, care a bătut la 5 goluri pe Cska în prima manșă.
Holy fuck ! CSM Bucuresti bate la Valcea in camp la + 5 si acum in Champions League, iar la Valcea, la +9 !!!
Nu ma asteptam la asemenea diferenta.
Si se iveste o sansa posibila imensa ptr Bucuresti.
Locul 7 din grupa noastra KRIM o bate pe CSKA la +5 acasa.
Daca nu intorc rusoaicele in Rusia, atunci CSM va juca sfert ptr FInal 8 cu Krim...Ar fi huuuuge !
A fost un super meci. Mi-a placut ca au stat aproape si cele de la Valcea o buna parte. Dar nu pot sa nu observ ca CSM arata foarte bine in perioada asta. Astazi au jucat unitar, arata ca o echipa legata. Cristina si Barbara, Grubisic, Martin si celelalte extreme. Apararea, atitudinea.. Tot. Nu pot sa laud doar una.