Buceschi ce-i drept joaca, ca o amatoare uneori.
Pe Tarca n-am vazut-o mai deloc ca sa-mi dau seama de ce e pe banca.
Buceschi ce-i drept joaca, ca o amatoare uneori.
Pe Tarca n-am vazut-o mai deloc ca sa-mi dau seama de ce e pe banca.
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Rezultate neasteptat de bune obtinute de Rapid acasa cu Metz si CSM in deplasare la Brest in UCL.
Asa da ! Bravo !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Ti-am zis ca ne concentam pe Liga Campionilor anu asta iar CSM are echipa mai buna ca anu trecut.![]()
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Mare surpriză azi ca CSM scoate un egal cu Bietighem. Mă așteptam să câștige lejer echipă din Germania.
Formația germana era cea mai in forma echipă europeana, câștigând toate jocurile din 2022, campionat plus European League sezonul trecut.
Subțire jocul CSM, în retur slabe șanse sa câștige.
Hai ca e ok. Atat Rapid cat si CSM au 5/6 puncte !
De ex: "marea" Gyor a pierdut clar acasa cu Metz.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Acuma vin meciurile infernale pentru Rapid.
Dulaii.![]()
Rapid.![]()
Esjberg era de bătut acasă fără Mork. Totuși inexplicabil cum poți sa conduci cu 7 goluri în min. 35 și pe final sa tremuri pentru victorie.
Dupa ce s-au luat 3/4 in dubla franceza, acum echipele din Romania iau 4/4 deci dubla victorie superba in dubla daneza.
Au prins si bine...Esjberg fara Mork si Odense fara 4 titulare cik...dar nu mai conteaza.
Ce conteaza e ca atat Rapid cat si CSM au 7/8 pct si in urma unor meciuri grele.
Par mai slabe echipele daneze decât cele franceze.
Bietigheim a câștigat și cu Vipers și se anunță o candidata serioasa la F4.
Rapid a prins o grupă ușoară, cu Zagreb, Kastamonu, Buducnost și Storhamar ar putea scoate victorii duble.
Ptr CSM vine prima infrangere, asteptata, in deplasare la dubla campioana a Europei, Vipers !
Rapid face 5/6 pct senzationale acasa cu Metz, Esjberg si Storhamar, dar inca nu a jucat cu Gyor, si de asemenea, va avea deplasari la toate mentionate anterior.
Rapid joacă groaznic, s-a chinuit azi cu o echipă slabă, după ce au făcut egal la Buducnost, care e o echipă de puștoaice.
In campionat au pierdut și la Vâlcea, după ce pierduse și la Buzău și e gata deja campionatul pentru ele.
Prea multe schimbări în vară, au dat peste cap tot jocul echipei din sezonul trecut.
Am si eu o intrebare. Echipa de handbal feminin Rapid este una privata, ori beneficiaza de puțin vânt in panze de la ministerul de resort? E chiar interesant pt public. Stiu ca cfr duduie de profit, infrastructurile sunt nou-nouțe, totul țipla, ar fi pacat ca profitul sa nu il investesti in sport.
Bravo Dinamo! Bravo Dulaii! Bravo Leo!![]()
Dinamo n-a condus in meciul asta decisiv la Zagreb decat in ultima secunda!![]()
Da, cu victoria de la Zagreb, Dinamo se va califica foarte probabil in optimile UCL...Ceea ce e huge ptr Romania la handbal masculin.
Si cu asta de ieri fara Cuduz juma de meci isi asigura in buna masura ceea ce le-a fost negat absolut abuziv ultima data si totodata prima data cand s-a calificat.![]()
Bravo cainutzii, batut la ei si-n retur!![]()