Pe sistemul, prost sa fii, noroc ca esti.
Pe sistemul, prost sa fii, noroc ca esti.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
La cat de aproape sunt play-off-ul World Cup si optimile CL la handball, suspendat sau exclus e cam acelasi lucru.
In plus, cred ca ar fi fost mari probleme cu ce tara accepta sa gazduiasca Rostov / CSKA pe teren neutru, cum faceau cu deplasarile, avand in vedere ca spatiile aeriene sunt inchise etc...
Sper doar la o reorganizare.
Refuz sa cred ca Metz de pe 3 merge direct in Final 4, in timp ce Gyor de pe 1 tb sa joace sfert cu Brest/Odense
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
I-au exclus si la fotbal din tot ce se poate, deci tot acolo e.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Pai joacă cu Dortmund în optimi și după aia aveau cu Rostov. Avantajul lor ca i-au eliminat pe aia. La fel și la Csm, avantaj ca nu joacă cu Cska, altfel erau eliminați.
Rapid campeon, cum v-am spus!
Acel egal imbecil cu echipa de retrogradare al CSM-ului...
Acu pot sa bata cate Vâlci vor ele si cate nu vor, ca nu mai conteaza.
Last edited by Johnny D; 12th March 2022 at 15:32.
I know because I'M BOTH!
CSM, desi ia 6/6 puncte cu Rapid, va pierde f probabil campionatul la 1 pct.
Acel punct lipsa e ori din cauza egalului de acasa cu Bistrita, ori din cauza furtului de la Valcea, cand a batut Valcea cu +1 cu un gol fantoma...Dar cert e ca exista.
"Fantomas" ii zicem la titlu asta!
I know because I'M BOTH!
Ce bulan pe CSM, a castigat deja meciu de azi in CL.
Tur-retur inca l-a castigat, ce echipa, ce valoare, si va fi doar vice-campioana Romaniei.
I know because I'M BOTH!
Da, CSM ar fi fost eliminata 90% in Russia la retur.
Dar mai mare bulan decat Metz nu au avut totusi Sa ajungi in Final 4 dupa 2 "amicale" cu Dortmund =))
Funny...Ajutate temporar de Anna Gros, Krim locul 6 elimina pe Ferencvaros locul 3.
Meci destul de gretuz azi acasa cu Baia Mare, nu stiam ca Laszlo e aici in Ardeal!
Inca un pas spre titlu, dar zice ca avem ultima etapa la Ramnicu Valcea!
Am crezut ca s-au terminat meciurile dificile, dar se pare ca acolo se va juca titlul.
Cat imi place Tarca asta, a invatat-o maa-sa bine!
De la ea trebuie sa-nceapa nationala!
I know because I'M BOTH!
CSM Bucuresti va pierde titlul, desi i-a luat 6/6 lui Rapid, si clar e mai buna decat Rapid si culmea, il va pierde la 1 punct, fix acel gol fantoma de la Valcea in urma caruia au fost suspendati arbitrii...uratel..
Pai, si decat Valcea a fost mai buna.
Eu zic sa nu discriminam.
I know because I'M BOTH!
Repet...daca nu se acorda acel gol la Valcea, gol ce nu a fost, CSM castiga campionatul avand +1 la pct deci egalitate cu Rapid la puncte si victorii directe.
Also...egalul de acasa recent cu Bistrita le-a fost fatal...
Nu am găsit sub forum pentru Europene, scriu aici. Nationala a jucat frumos duminica, am bătut Austria clar la vreo 9 goluri și ne-am calificat la Europene. Neagu mvp-ul turneului de calificare din toate naționalele ce au jucat în weekend, cel mai bun inter stânga, cu procent de 88% reușite. Crina cel mai bun pivot. Echipa a jucat f bine cu Austria
Suntem în urna a 4-a pentru tragerea la sorti. Vom avea o grupă infernală cel mai probabil. Austria e adversar modest, jocul nostru arata încă departe de echipele de top.
Arata departe de top, dar e un progres vizibil.
I know because I'M BOTH!