Dupa razboi multi viteji se arata.
Dupa razboi multi viteji se arata.
Mda surpriza sa bati Dinamo si ..mai ales Voluntari.![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
4 Tenis + 1 LIGA 3 +1 Handbal = 8.000 lei
Stare: Câștigat
Total:1.000,00 LEI
Bonus:462,86 LEI
5% CC:47,62 LEI
Miza:952,38 LEI
Cotă totală:8,10
Câștiguri realizate:8.177,14 LEI
Taxă câștig:82,00 LEI
Total câș. real.:8.095,14 LEI
Pin bilet:...........................
12.05.201811:20:12
493 12.05.2018 14:00
Petrolul P. - Cs Mioveni Ii
1 1,20
Rezultat final
3:1
1094 12.05.2018 16:15
F/CSM București - F/Gyori ETO KC
2 1,95
Rezultat final
20:26
1582 12.05.2018 17:00
D.Thiem - K.Anderson
1 1,45
Rezultat final
2:0
1943 12.05.2018 19:00
S.Tsitsipas - M.Kukushkin
1 1,45
Rezultat final
2:1
2074 12.05.2018 17:20
D.Chiesa - C.Giorgi
2 1,12
Rezultat final
0:2
2077 12.05.2018 12:55
K.Siniakova - C.Mchale
1 1,47
Rezultat final
2:0
Număr selecții: 6
Apropo de bani pe jos...
2018-05-08 15.47.37.jpg
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Frumos Racovita, miliardarul!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
CFR-Viitorul bani pe jos ?
Jucatorii de la Viitorul posibil sa o lase mai moale avand in vedere ce s-a intamplat dupa finalul campionatului trecut cu TAS-ul etc
Fundasii centrali ai Viitorului nu vor sa joace la Cluj.
Gott würfelt nicht! Einstein.
fcsb - astra, bani pe jos.
Oaia e super ranforsata dupa blatul mizerabil cu csucanii (tur/retur, sa nu prejudiciem cumva prestatia infecta a slugilor, pe chelia manoliu), asa ca merge luat direct handicap, cum a fost si in tur. Pt o cota de 3 merge jucat si penalty pt echipa poporului. In tur, nici n-a apucat nea gigi hodorogescu sa puna tactica in aplicare, ca albitrul -om cinstit, dar cu famelie numeroasa, a si simtit mirosul de cocoa in buzunarele incapatoare ale izmenelor.
Si FCSB, CFR si Nadal fura bani pe jos azi, dar mi-o trase Sporting ia cupa si Reinekar Lowen la handbal.
Bine ca fura doua pana la urma, cand e una, e cel mai nasol.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Maine, in orasul sluga botosani se vor trage clopotele pentru mizera echipa robista, fefeleaga campionatului. Si cum obieciul e sa arunci bani dupa mort, va fi destul maruntis de capitalizat dupa hoitul recasoaiei.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Anglia - Costa Rica, niste banuti pe jos.![]()
Slovacia Danemarca azi, la danezi jucatorii refuza sa joace din cauza certurilor legate de banii de sponsorizare... Au adus jucatori de futsal in Slovacia.
Romania, under 22.5 @2.46, semifinala cu Rusia.
Am aruncat o ciorba pe pontul lui Ionică Minune, care se jura pe scroafa lu' Ghiță Tadici ca astia-s bani pe jos. Ia sa vedem, coae!![]()
Noi facem bani, ne doare la ba$$.
De fapt, meritul e al meu, Ionete a zis ca dam 24![]()
Bun pont, eu luasem under 23. Pomana![]()
Eu am pus solist Rusia, Norvegia si Franta, lejereanu toate, dar m-a futut Nicholson la mondialul de darts, a pierdut 0-3 la seturi cu unu mult mai slab ca el pe care la un turneu mic tot anu asta l-a batut 6-0.![]()
Dupa prima repriza, v-au stat inimile la amandoi!![]()
Noroc ca a 2-a fu asa "saraca". Noroc pur, deloc pomana.
I know because I'M BOTH!
Johny !
Te poti uita la 17 meciuri cod pin pe siteul casa pariurilor ; 110205156952 = cat timp or mai fi active ,
le-o trebuit 2 zile sa-i stranga de prin Cluj ,bonus 45%
Oricum ! bine ca fac mult mai multi bani si mult mai usori cu constructiile ca altfel ar fi greeeeu cu pariurile= imposibil
Bine Racovitza, nou an fericit! Insa primul fragment nu prea se leaga de al 2-lea.![]()
I know because I'M BOTH!
Craiova vs Nykobing, Cupa EHF la handbal. Danezele au @2.50 acum de la @3.00. Nu înțeleg de ce e favorita Craiova aici. Alea au bătut pe CSM sezonul trecut în CL, sunt pe 2 în Danemarca, au castigat Cupa acum câteva zile, Craiova are un sezon modest, lipsesc câteva jucătoare... Pentru mine ar fi o mare surpriza sa bata Craiova.
18-12 pt craiova.
ai fost aproape.
stelist
novak djokovic nr.1 in Atp
san antonio NBA champs 2014!!
asa cavameciuri de tenis masluite: https://www.hotnews.ro/stiri-esentia...ja-meciuri.htm
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
Pentru aia chiar ca erau bani pe jos!![]()
I know because I'M BOTH!