Dupa razboi multi viteji se arata.
Dupa razboi multi viteji se arata.
Mda surpriza sa bati Dinamo si ..mai ales Voluntari.
Gott würfelt nicht! Einstein.
4 Tenis + 1 LIGA 3 +1 Handbal = 8.000 lei
Stare: Câștigat
Total:1.000,00 LEI
Bonus:462,86 LEI
5% CC:47,62 LEI
Miza:952,38 LEI
Cotă totală:8,10
Câștiguri realizate:8.177,14 LEI
Taxă câștig:82,00 LEI
Total câș. real.:8.095,14 LEI
Pin bilet:...........................
12.05.201811:20:12
493 12.05.2018 14:00
Petrolul P. - Cs Mioveni Ii
1 1,20
Rezultat final
3:1
1094 12.05.2018 16:15
F/CSM București - F/Gyori ETO KC
2 1,95
Rezultat final
20:26
1582 12.05.2018 17:00
D.Thiem - K.Anderson
1 1,45
Rezultat final
2:0
1943 12.05.2018 19:00
S.Tsitsipas - M.Kukushkin
1 1,45
Rezultat final
2:1
2074 12.05.2018 17:20
D.Chiesa - C.Giorgi
2 1,12
Rezultat final
0:2
2077 12.05.2018 12:55
K.Siniakova - C.Mchale
1 1,47
Rezultat final
2:0
Număr selecții: 6
Apropo de bani pe jos...
2018-05-08 15.47.37.jpg
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Frumos Racovita, miliardarul!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
CFR-Viitorul bani pe jos ?
Jucatorii de la Viitorul posibil sa o lase mai moale avand in vedere ce s-a intamplat dupa finalul campionatului trecut cu TAS-ul etc
Fundasii centrali ai Viitorului nu vor sa joace la Cluj.
Gott würfelt nicht! Einstein.
fcsb - astra, bani pe jos.
Oaia e super ranforsata dupa blatul mizerabil cu csucanii (tur/retur, sa nu prejudiciem cumva prestatia infecta a slugilor, pe chelia manoliu), asa ca merge luat direct handicap, cum a fost si in tur. Pt o cota de 3 merge jucat si penalty pt echipa poporului. In tur, nici n-a apucat nea gigi hodorogescu sa puna tactica in aplicare, ca albitrul -om cinstit, dar cu famelie numeroasa, a si simtit mirosul de cocoa in buzunarele incapatoare ale izmenelor.
Si FCSB, CFR si Nadal fura bani pe jos azi, dar mi-o trase Sporting ia cupa si Reinekar Lowen la handbal.
Bine ca fura doua pana la urma, cand e una, e cel mai nasol.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Maine, in orasul sluga botosani se vor trage clopotele pentru mizera echipa robista, fefeleaga campionatului. Si cum obieciul e sa arunci bani dupa mort, va fi destul maruntis de capitalizat dupa hoitul recasoaiei.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Anglia - Costa Rica, niste banuti pe jos.
Slovacia Danemarca azi, la danezi jucatorii refuza sa joace din cauza certurilor legate de banii de sponsorizare... Au adus jucatori de futsal in Slovacia.
Romania, under 22.5 @2.46, semifinala cu Rusia.
Am aruncat o ciorba pe pontul lui Ionică Minune, care se jura pe scroafa lu' Ghiță Tadici ca astia-s bani pe jos. Ia sa vedem, coae!
Noi facem bani, ne doare la ba$$.
De fapt, meritul e al meu, Ionete a zis ca dam 24
Bun pont, eu luasem under 23. Pomana
Eu am pus solist Rusia, Norvegia si Franta, lejereanu toate, dar m-a futut Nicholson la mondialul de darts, a pierdut 0-3 la seturi cu unu mult mai slab ca el pe care la un turneu mic tot anu asta l-a batut 6-0.
Dupa prima repriza, v-au stat inimile la amandoi!
Noroc ca a 2-a fu asa "saraca". Noroc pur, deloc pomana.
I know because I'M BOTH!
Johny !
Te poti uita la 17 meciuri cod pin pe siteul casa pariurilor ; 110205156952 = cat timp or mai fi active ,
le-o trebuit 2 zile sa-i stranga de prin Cluj ,bonus 45%
Oricum ! bine ca fac mult mai multi bani si mult mai usori cu constructiile ca altfel ar fi greeeeu cu pariurile= imposibil
Bine Racovitza, nou an fericit! Insa primul fragment nu prea se leaga de al 2-lea.
I know because I'M BOTH!
Craiova vs Nykobing, Cupa EHF la handbal. Danezele au @2.50 acum de la @3.00. Nu înțeleg de ce e favorita Craiova aici. Alea au bătut pe CSM sezonul trecut în CL, sunt pe 2 în Danemarca, au castigat Cupa acum câteva zile, Craiova are un sezon modest, lipsesc câteva jucătoare... Pentru mine ar fi o mare surpriza sa bata Craiova.
18-12 pt craiova.
ai fost aproape.
stelist
novak djokovic nr.1 in Atp
san antonio NBA champs 2014!!
asa cava meciuri de tenis masluite: https://www.hotnews.ro/stiri-esentia...ja-meciuri.htm
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
Pentru aia chiar ca erau bani pe jos!
I know because I'M BOTH!