Am luat o singura medalie pana acum la Jocurile de Iarna. Avem vreo sansa la o medalie acum?
Sigur nu
Nu
Da
Am luat o singura medalie pana acum la Jocurile de Iarna. Avem vreo sansa la o medalie acum?
Avem un articol despre JO in sfarsit
https://www.onlinesport.ro/jocuri-ol...018-nid-128307
Last edited by delaparis; 9th February 2018 at 01:21.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Sunt mai multe
https://www.onlinesport.ro/jocuri-ol...18-pyeongchang
foarte bine
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce tema de discutie au mai marii forumului!
Aha, votul e secret, ca-n parlament! Sa nu-ti fie frica sa votezi, cu toata lipsa de asumare cu tot!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Eu cred ca Romania va lua de 10 ori mai multe medalii decat la toate participarile de pana acum mai putin JO din '68 cand a luat bronzul.
Va fi un triumf, de 10 ori zero!
Va fi o mare performanta daca ai nostri se vor clasa in primii 15 la vreo proba.
Dar important e sa participi, avem in sange spiritul olimpic, victoriile au fost intodeauna optionale.
De la Decebal incoace suntem renumiti pentru transformarea maiastra a infrangerilor in victorii.
Noi am inventat strigarea: Bucurati-va, am infrant!
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Da, e un vot foarte important si trebuie sa fie secret.
Cate medalii?????!!!!!! Mai repede intrebarea ar fi trebuit sa sune cam asa: ocupa Romania un loc 20 la actuala editie a JO de iarna? Noi suntem vai de soarta noastra la sporturile de iarna si mai vrem medalii?! Poate unii nu cunosc, dar in toate participarile am obtinut o singura medalie, si aia de bronz. Desteptarea!!!!
"Eu nu am avut niciodata probleme cu Steaua. Cel mai corect om din fotbal a fost Valentin Ceausescu. In acea perioada, dinamo facea cele mai mari mizerii, nu Steaua, cu toate povestile care se aud". Adrian Porumboiu, fost arbitru.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Eu m-as bucura ca ai nostri sa se claseze in top 10-15, macar in 2-3 probe
In rest abia astept sa-i vad pe Noriaki Kasai, Martin Fourcade, etc si sunt curioasa daca Canada isi va pastra aurul la hochei
"Că ai căzut nu are importanță deoarece numai modul în care te ridici contează" Nelson Mandela
"Figure skating needs to be aesthetic" Stephane Lambiel
Echipa de Gimnastică a României-Simply the best
La ski jumping pe trambulina normala aur pt Wellinger , argint pentru Forfang si bronz pt "Comandorul vantului" Robert Johansson
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Medalii!?! Imi pare rau sa spun, dar nu sunt sanse!
Si nu e vina sportivilor!
Din pacate federatiile de profil nu fac nimic pt a ajuta sportivii care sunt atrasi catre aceste sporturi!
Din pacate la aceasta olimpiada nu avem nici un reprezentant in patinaj artistic!
Sper intr-o clasare buna a Danei Haralambie in competitia feminina de sarituri cu schiurile!
"We believe Hanyu could win the gold because Daisuke Takahashi, the ace in Japan’s men’s figure skating, paved the way to the world for the other Japanese figure skaters."
The Japan News, February 2014
Nulitati, asta suntem. Pai norvegienii sunt 5 milioane, nu 20, si au deja 9 medalii. Si sa nu mai zic ca sunt toti bolnavi de astm saracii - delegatia norvegiana a luat cu ea in Coreea 6000 de doze antiastmatice, sau cam 50 de bucati de sportiv. Pai ai nostri toti sanatosi, si nimic?
Lolz, norvegienii au luat pentru dopaj, nu ca sunt bolnavi. Ei iau doze de inhalare, nu cu atomizor, ca sa fie controlata cantitatea.
In alta ordine de idei, Raluca Stramaturaru a luat un senzational loc 7 la sanie azi, cea mai buna performanta romaneasca de la Lillehammer incoace!
S-a clasat chiar mai bine. Locul sase.
https://www.olympic.org/pyeongchang-...nl-000400-.htm
Da, asta a fost clasarea din runda a patra dar la general a iesit pe sapte. Frumoasa comportare, in orice caz.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
A fost aproape Raluca Stramaturaru sa ia medalie. Cum ar fi fost?