Am castigat un Procesor AMD Ryzen 9 5900X 3.7GHz box, in valoare de 2600 de lei, la un concurs ''ghiceste scorurile la CE de fotbal 2020''. Asta pentru cei care vorbesc mult si prost.
Are cu banii din petrol. UEFA este foarte sensibila la capitolul asta. Bein Sport a bagat cateva sute de milioane in drepturi TV din cupele europeene acum 3 ani si gata cu Fair Play Financiar. PSG a cumparat cum l-a dus capul Emirului. Si nu s-a terminat deoarece mai are multe prostii acolo la cutie.
Probabil Azerbaidjan joaca rolul lui Qatar.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Am castigat un Procesor AMD Ryzen 9 5900X 3.7GHz box, in valoare de 2600 de lei, la un concurs ''ghiceste scorurile la CE de fotbal 2020''. Asta pentru cei care vorbesc mult si prost.
Bravo ai invatat de la cei mai buni
Acum ai la ce sa-l montezi ?Pentru crpto este slab, pentru editare video pare perfect cu filmatul cum stai ?!
Ce meciuri ai nimerit ?
[B]Gott würfelt nicht! [/B] Einstein.
Mai bine il vinde cu 2000. Stiti ce a zis nenea Oscar Wilde. Pe la 18 ani credeam ca banii sunt cei mai importanti. Acum stiu sigur![]()
Rautaciosilor!
Locul 4 din 14.000 de participanti e ceva.
Iulian, tot ce inseamna CE. Toate meciurile de la primul pana la ultimul (scor exact), locul in grupe, campioana si golgheterul.