Name in home country: Florinel Teodor Coman
Date of birth: Apr 10, 1998
Place of birth: Braila, Romania
Height: 1,82 m
Nationality: Romania Romania
Position: Striker - Left Wing
Name in home country: Florinel Teodor Coman
Date of birth: Apr 10, 1998
Place of birth: Braila, Romania
Height: 1,82 m
Nationality: Romania Romania
Position: Striker - Left Wing
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Bine ai venit la Steaua, mult succes in tricoul ros-albastru!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce s-a intamplat cu "daca doriti sa comentati?"
Oricum, inutil articol. Pune titlu "Florinel Coman, dosar penal dupa ce a condus fara permis" iar in articol scrie ca "risca dosar penal".
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €˛tatucul politiei politice ceausiste€
Ne-a lasat fara glas![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
La cat de talentat e, nimic nu surprinde.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Bineinteles ca va fi condamnat, nu-l scapa nimic din asta.
Spuneam doar ca titlul e clickbait.
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €˛tatucul politiei politice ceausiste€
Si eu cred ca e condamnat, un barbat insurat este un barbat inmormantat mai ales cand papucelul casnic marital arata cam asa:...
N-are cum sa scape dintre acei ...clesti.
ioana.jpg
Nu-ti trebe binocular ca sa vezi proeminentele din poza de mai sus...
floricel.jpg
senior