true, dar de gea e peste navas si da, vinde si mai bine, e si spaniol...
true, dar de gea e peste navas si da, vinde si mai bine, e si spaniol...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Veste buna pentru fanii Arsenal. Moșulică a anunțat ca pleacă la finalul sezonului. Era și cazul.
Acum sunt curios cine va veni si cat le va lua sa se adapteze.
Si mai ales daca vor da drumul la transferuri.
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Un antrenor mare si dedicat muncii sale.Imi pare rau pe de-o parte ca o paraseste pe Arsenal fiindca cu el la carma mai mereu ii capaceam.Glumesc...insa fara Wenger fotbalul englez devine mai ''sarac''.Toate cele bune ii doresc si sper ca sa castige Europa League sa ramana toti cu o amintire placuta.
![]()
MANCHESTER UNITED RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
salah 31 de goluri acum...incredibil...i-a egalat pe suarez si ronaldo la 31...sigur mai da una pana la final.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Burnley got stuck at Stoke and we run away with the 6th!![]()
Cum am primit vestea cea mare ca pleaga Wengay, cum Burnley pierde dupa o mie de victorii la rand, cum totul ne iese, bine c-a zis ca pleaca inainte de dubla cu Atletico si nu dupa!![]()
It's the human urge to light up the dark corners for answers in other people… but at the end of the day, there are no answers there. Just more lives as sad and singular as your own.
Do not go gentle into that good night,
Rage, rage against the dying of the light.
nu imi vine sa cred ca vor cadea southampton si stoke...sunt echipe mult mai slabe dar nah...
btw...sunderland...league 1![]()