Nume complet: Filipe de Andrade Teixeira
Data nasterii: 2 octombrie 1980 (36 de ani)
Locul nasterii: Paris, Franta
Inaltime: 1,75 m
Greutate: 75 kg
Nume complet: Filipe de Andrade Teixeira
Data nasterii: 2 octombrie 1980 (36 de ani)
Locul nasterii: Paris, Franta
Inaltime: 1,75 m
Greutate: 75 kg
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
"Sunt foarte bucuros ca am ajuns la un club asa de mare precum Steaua. Imi doresc foarte mult sa avem un sezon plin de succese si, la finalul acestuia, sa ma bucur alaturi de noii mei colegi de un nou titlu de campion al Romaniei. Sper ca suporterii Stelei sa aiba parte de foarte multe bucurii din partea noastra in acest an", a declarat Teixeira pentru www.steauafc.com.
Bine ai venit, Filipe Teixeira!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Au fost fericiti c-au putut sa ia jucatorii Rapidului c-au avut mai multi bani. Gata cu treaba asta acu.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Over the course of his career, Teixeira played for clubs across Portugal, France, England, and Romania, including notable stints at Académica de Coimbra, West Bromwich Albion, and FCSB (Steaua Bucharest).
Bine ai venit, Filipe Teixeira!
Oferim cele mai avantajoase solutii de inchirieri auto bucuresti fara limita de km si fara garantie daca aveti nevoie de o oferta profesionala de rent a car bucuresti compania noastra va ofera cele mai bune si mai avantajoase costuri. De asemenea oferim si servicii de inchirieri auto otopeni la cele mai mici costuri de pe piata.