Un sfat "doctore":
Deschide un thread personal numai cu copy-past-uri. Si cand ai sa ajungi la 124.000 de "vizite" da-mi un sms. Ok?
Un sfat "doctore":
Deschide un thread personal numai cu copy-past-uri. Si cand ai sa ajungi la 124.000 de "vizite" da-mi un sms. Ok?
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Ma deceptioneaza doar un singur lucru : cand sunt provocat inutil. Mai ales de cei care-si zic "moderatori".
Banned
eu sunt sigur ca-l citeste cu nesat si colegul lui de escadrila de-acolo din salon,comandorul adjunct...
pai ce,Paulica nu e si el om sa mearga la buda din cand in cand...doar n-o sa paroleze de fiecare data![]()
granita la Orsova!
"There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Paul Atreides"
Sper "doctore" sa nu fii printre cei 6.
Care a fost totusi postarea 4.000.000?
dume de temesvar!
Paul, hai cu rp.ul sa.l flocaim nitel...![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
te vad capabil...
vezi ca i-am zas si "paulifrici" la un moment dat...![]()
granita la Orsova!
nah oltene,vazusi?
ca bun aliat iti mai gasisi,acum ia-l si spala-te pe cap cu el...![]()
granita la Orsova!
vazui!
app, ca tare botanist mai esti...![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Totusi cand aveti de gand sa-mi dati tricoul lui Vadim?![]()
Anul asta se dau doar chilotii lui Vadim.
Sa ii lasi un pm cu adresa!
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Banned
Vineri, 20 Decembrie 2019 - OnlineSport Forum Statistics
Posts 4,094,612
4,094,613![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
la 5 meleoane cine va (mai) premia?![]()
Trebuie sa ne grabim deoarece acu' vine si 5![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
radem glumim dar ne am rarit in ultimii ani, nu cred sa contorizam postul 5 milioane.