Mi-a mancat vreo 4 bilete Schiavone saptamana asta. Tot ma asteptam sa piarda dar nu a facut-o.. Ma bucur pentru ea si pentru forma ei de pe zgura.
Mi-a mancat vreo 4 bilete Schiavone saptamana asta. Tot ma asteptam sa piarda dar nu a facut-o.. Ma bucur pentru ea si pentru forma ei de pe zgura.
Visca Barca!!. Singurul club care conteaza!
Am luat-o-n piz.da pe Kiel la pariuri la 300 de lei... asta am luat.
Pariul zilei era Maguire la snooker, 1.75, degeaba daca ma fut niste retardati care cica au nevoie de victorie pt titlu, cota 1.09...
E dubla finalista la RG ma omule si campioana acolo acu doar vreo 4 ani. Nu stiu cum poti paria impotriva ei pe zgura!
Pe orice alta suprafata da, pe zgura nu. Si anu trecut a luat titlu pe zgura.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
De Pliskova aia slaba a trecut, nu de Karolina. Nu a pierdut set aici, o vad si eu favorita.
Revine Sharapova azi in circuit.
Simona are Cu Strycova, meci care se anunta destul de greu.
Am vazut-o ieri pe Bouchard. Incredibil cat de jos a ajuns ca nivel al tenisului. Dezastru ce joaca.
Nu stiu ce mai cauta in WTA-uri, locu ei e in ITF-uri.
Halep tre sa bata Struzove pe banda daca vrea sa ia trofee mari anu asta. Si daca vrea, pe zgura sansele sunt mult mai mari.
In mod normal Sharapova n-are voie sa aiba probleme cu Vinci, dar...
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Ce aveti ma, Sharapova va bate 6-0 6-0 azi, ca sa le dea la toti cu palma peste nas![]()
Curva aia de Vesnina cu "aiaaa" ei cu tot s-a gandit sa faca azi meci mare s-o bata pe Kasatkina, cand colo ea e o curva proasta ce-are doar un meci jucat pe zgura acu 2 saptamani si pierdut la nimeni. Enervante sunt proastele astea care joaca doar cum le taie capu.
La cum joaca Masha si cunoscundu-i caracterul, imi vine sa-i compun o poezica lu Halep intitulata:
"Ce ma--ta ti-au trebuit sa astepti 3 ani din 2014 pana azi sa reintrii in forma pe zgura!?"![]()
sharapova rupe, nici nu zici ca lipsit atat de pe teren![]()
Siegemund!Ce v-am zis!?
Bine ca n-am pus pe ea, cota 2.80 baga-mi-as pl. Am pus 33 pe Kerber + Sharapova, in loc sa pun doar 20 pe alea si 13 lei si pe Siegemund + Sharapova! Asa se-ntampla cand ai de lucru si-ncep meciurile in 15 minute cand scapi de lucru si tre sa pui rapid, nu apuci sa le gandesti perfect! Unde mai pui ca meciurile practic n-au inceput decat dupa mai bine de o ora, alea de la Barcelona sunt in plop si plopu in furtuna!![]()
Hai Kuza, revino! Sa ma bucur ca n-am reusit sa-mi fac destul timp incat sa apuc sa gadesc destul incat sa pun!![]()
LE: Ce sa mai revino, a rupt-o-n bucati Siegemund.![]()
Last edited by Johnny D; 27th April 2017 at 14:41.
dezastru ptr kerber in 2017.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
E departe rău de nivelul arătat anul trecut. Bine, oricum ea pe zgura nu excelează.
E un strat mai fin si e indoor. Avantajeaza pe bastarcoaice.
E practic turneul 2 de tranzitie dupa Charleston. Zgura adevarata vine de saptamana viitoare la muheres.
Ei, jucaraia s-a terminat! De maine vin adversarele adevarate, Siegemund si daca trece de ea, ceea ce va fi foarte greu, anu trecut germanca a batut-o clar de tot in 2 seturi aici la Stuttgart; ar urma teoretic sperietoarea turneului Sharapova. Sa speram ca Halep va fi in cea mai buna forma, urmeaza rivalele pentru titlu de la RG acum! E bine sa iei un avans mental in fata lor, sa le bati acum cat inca presiunea nu e prea mare! E chiar la indemana.
Eu vad o finala Sharapova-Halep, sincer sa fiu, in care o vad pe rusoaica castigand la cat de bine arata pana acum.
Mladenovic vs Siegemund finala.
Nu se vor califica ambele outsidere in fata Sharapovei si lu Halep, si eu cred ca ambele trec mai departe, dar cel putin una din favorite va trece aproape sigur.
Mladenovic are noroc ca e zgura subtire indoor, deci tot un fel de hard dar mai ciumeg, altfel n-are treaba cu zgura. Veti vedea cand se va iesi afara cat de praf e.
Auzi, ca suprafata ei favorita e zgura!Sincer as fi, as fi preferat azi Halep sa joace cu ea decat cu Siegemund.
![]()
o sparge azi halep pe nemtoaica, o sa vezi
Simonica a revenit in forma odata cu trecerea pe zgura
Dincolo sharapova trece de mladenovic(care e doar o copie mult mai slaba a ei).Si vom avea finala mult asteptata![]()
Kiki is on fire, nu v-ati prins inca?Next.
Ce ziceam si despre Begu, la prima adversara care joaca un tenis decent e facuta bucatele. Se face de cacao.
Last edited by El Pistolero; 29th April 2017 at 19:59.