Un negru mititel?![]()
A bagat ala fortza. Dar si el a nascut? Sau de ce nu joaca in circuit?![]()
Un negru mititel?![]()
A bagat ala fortza. Dar si el a nascut? Sau de ce nu joaca in circuit?![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Ruse a devenit o amatoare, a pierdut în primul tur la doua turnee ITF, azi chiar cu locul 790.
Cristian după doua turnee bune în ITF, a pierdut săptămâna asta în primul tur de calificare la Bogota, turneu WTA.
Ostapenko o dezmosteneste pe Raducanu 6-2 6-1 si va juca imediat intr-un meci interesant cu Jabeur. Cand e in forma cu loviturile alea de nebuna, e de speriat letona.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
O dezmosteneste scurt si pe Jabeur, cu 6-1 5-3.
Le face testamentul tuturor Ostapenko cu pietrele astea ce le arunca in adversare!![]()
Dar de la 5-3 i-a cazut piatra de fileu si Jabeur a revenit.![]()
Jucatoare de mental Ostapenko, ori rupe, ori se rupe, numea ea stie de ce si cum.
Pliskove senioare - Swiatek 4-0.
1. Pliskove vrea sa se razbune pt acea finala 0-6 0-6 la Swiatek.
2. Pliskove a facut mai multe puncte in acest 4-0, decat a facut in acea finala.
3. Pliskove zici ca joaca pe iarba indoor.![]()
In timp ce baietii (cu exceptia lu Alcaraz care e singurul ce-a avut adversar de calitate dar e singurul care e jucator adevarat in finalele astea) s-au complicat, Swiatek dispune simplu de Zabalioankă, ce are un complex mental in fata ei.
Swiatek atat timp cat nu joca cu Ryba-masina care are joc de metronom cand joaca cu ea, e safe. Si pana la urma Ryba-masina are jocul cel mai slab, mai putin potrivit pe zgura. Poate ar fi indicat s-o intalneasca ca sa scape si de-acest complex si atunci ar avea drum liber spre ce vrea ea, cand vrea ea si de cate ori.
Practic aceeasi finală de anul trecut, tot cu Iga câștigătoare. Mai bagă un Porsche la colecție.![]()
Zabalioanka o rupe pe Cirstea care e in forma buna, degeaba.
Nimeni nu poate s-o bata pe Zabalioankă, va pierde iar la Iga doar.
Pe Iga n-o bate nimeni pe zgura iar. E noua Justine Henin doar ca nu mignon.
Deci încă o finală între primele 2 jucatoare, la fel ca la Stuttgart. Probabil încă o victorie pentru Iga.
Sabalenka in fine isi invinge demonii si castiga o finala cu Iga pe zgura.![]()
A jucat la maxim, Iga a fost in zi asa si asa si chiar si asa, abia a batut-o.![]()
Pai da, Iga nu mai e la nivelul din 2022, dacă era câștiga meciul asta. Totuși Sabalenka a jucat bine, e greu sa ii faci față când ii intra torpilele alea.
Dacă o ține tot așa, Sabalenka poate deveni nr. 1 după RG.
Nu o bate pe Iga la RG. Va fi pregatita 100% pt acea finala.
Pai nu trebuie sa o bată, Iga are de aparat 3000 de puncte la Roma și RG, adică titlurile și nu va mai face puncte în clasament, pe când Sabalenka a ieșit rapid anul trecut la ambele turnee, deci cu niște rezultate bune anul asta, trece de poloneza după RG.
Evident că dacă vorbim de câștigarea RG-ului, tot Iga e favorită. Acolo e o zgură mai lentă care o avantajează pe Iga.
Si acolo si la Roma, astea-s ale ei iar.
Iar avem discutii cu mingile out care iau sau nu iau linia, asta daca nu cumva confundam cu totul urma mingii. Intrebarea mea e la RG va fi ca la Madrid si vom avea arbitaj hawke-eye fie automat / fie pe challenge sau ca la Roma antica si medievala?![]()
Last edited by Johnny D; 11th May 2023 at 01:43.
Si-a luat-o Blegu de la chinezuca aia de pe 85 in clasament 2-0 scurt, mare favorita fiind.
Azi joaca Ruse care nu e favorita deloc, meci greu cu Haddad Maia, si se va prezenta mult mai bine ca Blegu, 100%.
Chinezoaica are toate armele sa devina o jucatoare de top . Este o surpriza placuta rezultatele lui Sorana din ultima perioada .
Pourquoi quelqu'un voudrait-il adoucir la vasodilatation telle que les dommages causГ©s rГ©tention d'eau. dГ©passer la dose de tadalafil de 10 mg une fois par jour.
Sunt o surpriza placuta rezultatele.
Eram sigur ca iese Begu.
Ruse face un turneu bun, pacat ca joaca cu o jucatoare de top 20 asa repede.
Last edited by Johnny D; 11th May 2023 at 21:26.
Kenin face primul ei meci bun dupa 2 ani si-o elimina pe Zabalioankă a primul ei meci.![]()
Iga, titu usor si aici si la RG. Cum suprafata nu mai e rapida, cum Zabalioanka are probleme.
Last edited by Johnny D; 11th May 2023 at 21:50.
Incredibil ba frate, de la set si 4-2 a intors-o Rybamasina pe Swiatek pana a enervat-o de s-a retras in decisiv la 2-2, ma gandesc. E incredibil cum nu poate s-o bata nici cum p-asta! Complex mental, altfel nu-mi explic.![]()